38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Фалоімітатор 12,5 / 3,5 см реалістичний на присоску Erowoman з кібершкіри тілесний

Фалоімітатор 12,5 / 3,5 см реалістичний на присоску Erowoman з кібершкіри тілесний

Артикул ER-30062
632 грн
569 грн
Немає в наявності

Чудовий фалоімітатор-реалістик "Erowoman" займе гідне місце в будь-якій колекції секс-іграшок!

Основні плюси вироби: - прекрасна якість виконання; - точна імітація всіх деталей-чітко виражена головка і мошонка, добре промальовані вінки і складочки; - природний відтінок поверхні; - міцна присоска, що дозволяє закріпити інтимний аксесуар на рівній поверхні в горизонтальному або вертикальному положенні.

Фалоімітатор виготовлений з м'якого матеріалу, що дарує приємні тактильні відчуття. Простий у використанні і догляді. Секс-іграшка упакована в презентабельну коробку, яка буде добре виглядати на торгових полицях.

Спільно з виробом рекомендується використовувати гель-любрикант «О'кей для двох» із серії «О'кей» і очищаючий спрей з антимікробним ефектом «ClearToy» для експрес-обробки.



Фалоімітатори з кібершкіри з'явилися завдяки прагненню стерти грань між світом інтимних гаджетів та реальним світом. Торкніться іграшки з кібершкіри і вона швидко нагріється до температури вашого тіла. Тактильні відчуття при контакті з кібершкірою можна порівняти з такими при контакті з людською шкірою. Немає нарікань і до зовнішнього вигляду — матеріал дозволяє точно передати будь-які деталі людського тіла, включаючи зморшки та вени, що робить іграшки гранично реалістичними.

Виробник Erowoman Realistic
Довжина 125
Діаметр 35
Стать Жіночий
Тип вібратора З мошонкою, З присоскою, Реалістік
Тип фалоімітатору з мошонкою, З присоскою, Реалістик
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Функція вібрації Ні
Колір Тілесний
Водостійкість Так
Тип інтимної іграшки Фалоімітатор
Категорія сексшопу Фалоімітатори з кібершкіри
Залишіть свій відгук на Фалоімітатор 12,5 / 3,5 см реалістичний на присоску Erowoman з кібершкіри тілесний напишіть відгук
Супутні товари
Фалоімітатори з кібершкіри