38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Кільце з вібрацією і презервативом Vibrator & condom BI-010081

Кільце з вібрацією і презервативом Vibrator & condom BI-010081

Артикул BI-010081
110 грн
105 грн
Немає в наявності
Кільце з вібрацією та презервативом Vibrator & condom BI-010081 відкриває перед вами світ блаженства. Цей продукт від відомого бренду LYBAILE забезпечить неймовірні відчуття для обох партнерів завдяки унікальному поєднанню помічників, створених спеціально для підсилення страсті. Вправний підхід до виконання функцій кожного аксесуара не залишить байдужими любительок м'яких іграшок. Вишуканий матеріал термопластичний еластомер максимально приємний на дотик і безпечний для використання.

Інструкція застосування

Дотримуйтеся простих кроків, щоб почати насолоджуватися продуктом: Надягніть презерватив як зазвичай, потім надягніть кольцо на основу пеніса так, щоб вибруюча частина була спрямована вгору. Увімкніть вібрацію за допомогою кнопки на корпусі кільця.

Догляд за кільцем

Після використання очистіть кільце за допомогою спеціального засобу для чищення секс-іграшок. Уникайте контакту з прямими джерелами тепла і зберігайте в прохолодному, темному місці.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE: надає впевненості в надійності товару.
  • Країна-виробник - Китай: гарантія високої якості випускаємої продукції у країні-виробнику.
  • Матеріал - Термопластичний еластомер: забезпечує комфорт і безпеку використання.
  • Діаметр - 35мм: універсальний розмір, підходить багатьом чоловікам.
  • Колір – рожевий: викликає грайливі, збуджуючі асоціації.
Не відкладайте вашу впевненість і яскравий оргазм на потім! Придбайте Кільце з вібрацією та презервативом Vibrator & condom BI-010081 вже сьогодні на інтернет-платформі TALLA . Вас вже чекають різноманітні інтимні товари з категорії "Віброкільця для пеніса", обіцяючи незабутні моменти.

Ерекційне віброкільце з вібратором створено для того, щоб змінити відчуття обох партнерів. Обмежуючи відтік крові, воно робить чоловіка вправним коханцем, пролонгує статевий акт, а жінка отримує всі шанси на незабутній оргазм. Віброкільце робить процес ще приємнішим, одночасно стимулюючи стовбур статевого члена та ерогенні зони у жінки. Навіть при мінімальній активності чоловіка зберігається висока інтенсивність стимуляції, що підвищує якість інтимних відносин, відкриває нові можливості в сексі.

Виробник LYBAILE
Діаметр 35
Довжина 45
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Ерекційне кільце
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Термопластичний еластомер
Тип вібратора Комбінований
Колір Рожевий
Водостійкість Так
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Ерекційні віброкільця на член
Залишіть свій відгук на Кільце з вібрацією і презервативом Vibrator & condom BI-010081 напишіть відгук
Ерекційні віброкільця на член