38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Презерватив поліізопреновий безлатексний з ароматом вишневої насолоди LifeStyles Healthcare Skyn 1 штука

Презерватив поліізопреновий безлатексний з ароматом вишневої насолоди LifeStyles Healthcare Skyn 1 штука

Артикул LFS-0030911
78 грн
70 грн
Немає в наявності
Це нова коктельна лінійка Skyn Cherry Sunrise Вишневе задоволення. Один з найпопулярніших ароматних коктейлів у світі забезпечує надзвичайно приємний. інтимний сексуальний досвід. Наш матеріал SKYNFEEL™ настільки м'який та зручний, що забезпечує справді природне прилягання та відчуття. Ви тримаєте в руках квиток у світ унікальних вражень, який дозволить вам обом відчути все. Найголовніше, що ці презервативи допоможуть вам уникнути алергічної реакції на латекс. SKYN – це більша насолода до повного комфорту, не турбуючись про наслідки пристрасних ночей. Це перші у світі презервативи з ароматом та смаком коктейлів.

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Немає жодної причини, щоб залишатися незахищеними при алергії на латекс. Але гіпоалергенність – не єдина перевага, яку мають поліізопрен презервативи . Вони надзвичайно міцні, тому захищають вас навіть під час тривалих статевих актів із екстремальними навантаженнями. Що стосується товщини їх стінок, то вона мало чим відрізняється від товщини стінок латексних кондомів, а значить ви маєте всі шанси отримати максимальне задоволення.

Латексні презервативи – найнадійніший і найпоширеніший вид бар'єрних контрацептивів. Але й вони бувають різними. Презервативи Скін – яскравий приклад еволюції цього засобу захисту. Це все ті ж латексні кондоми, які дозволяють зберегти реалістичність відчуттів і надійно захищають нас від неприємностей, але вони практично не містять алергенів. Досягти цього вдалося за рахунок багатоетапної обробки природного латексу, завдяки якій кінцевий продукт стає безпечним.

Виробник SKYN
Кількість в упаковці 1
Кількість швидкостей вібрації 1
Аромат Вишня
Смак Вишня
Текстура Гладка
Матеріал Поліізопрен
Країна виробник Тайланд
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презерватив поліізопреновий безлатексний з ароматом вишневої насолоди LifeStyles Healthcare Skyn 1 штука напишіть відгук
Презервативи