38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор-рот з кібершкіри ANGEL BM-009164

Мастурбатор-рот з кібершкіри ANGEL BM-009164

Артикул BM-009164
276 грн
262 грн
Немає в наявності

Мастурбатор-рот з кібершкіри ANGEL BM-009164 для незабутніх відчуттів

Відчуйте всю потужність задоволення з мастурбатором-ротом від бренду LYBAILE. Цей реалістичний насадка, виконана з високоякісної кібершкіри, подарує незабутні хвилини любові і страсті навіть найвимогливішому користувачеві. Унікальний партнер для інтимних ігор, гарячий як живий і завжди готовий до дій. Матеріал, з якого створений цей мастурбатор, приємний на дотик, а його внутрішня текстура точно повторює форму людських тканин.

Інструкція застосування

Спочатку перед усим необхідно обов'язково переконатися в особистій гігієні перед використанням товару. Потім нанесить розогріваючий лубрикант на всю поверхню мастурбатора. Після цього можна переходити до приємних рухів.

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання дану насадку слід очистити спеціальним засобом для чищення секс-іграшок. Не допускайте потрапляння вологи в батарейний відсік, якщо такий є. По завершенню процедури зберігайте мастурбатор у спеціальному мішочку або кейсі.

Переваги

  • Бренд LYBAILE піклується про своїх клієнтів, пропонуючи продукти високої якості.
  • Мастурбатор виготовлений в Китаї, країні з старовинними традиціями розкриття інтимних бажань.
  • Кібершкіра - це гіпоалергенний матеріал, який приємно ласкає вашу шкіру, граючи роль ніжної і настільки реалістичної текстури.
  • Мастурбатор-рот створює неймовірно приємні відчуття завдяки особливому дизайну і формам порожнини.
  • Незмінна класика білого кольору завжди підніматиме настрій його володарю.
Заверште свій найкращий досвід з цим потужним інструментом задоволення. Придбайте Мастурбатор-рот з кібершкіри ANGEL BM-009164 в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA та випробуйте всі грані насолоди вже сьогодні! Також запрошуємо ознайомитися з усим асортиментом мастурбаторів на нашому сайті.

Більше 90% чоловіка обожнюють оральний секс і не згодні відмовлятися від нього незважаючи ні на що. Значно менше тих, що отримує максимальне задоволення від цього процесу і ще менше тих, кому він доступний регулярно. Мастурбатори рот створені з урахуванням знань у галузі фізіології та бажань чоловіків, тому опускаючи подробиці, здатні приносити задоволення, яке часом недоступне чоловікові в реальному житті. Ніжні дотики, шорсткий язичок, глибоке проникнення — будь-які бажання виконуються з мастурбатором-ротом.

Виробник LYBAILE
Довжина 160
Діаметр 65
Колір Білий
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Тип мастурбатору Рот
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Оральні мастурбатори ротик
Залишіть свій відгук на Мастурбатор-рот з кібершкіри ANGEL BM-009164 напишіть відгук
Супутні товари
Оральні мастурбатори ротик