38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор-Вагіна з вібрацією Passion Lady BM-009172

Мастурбатор-Вагіна з вібрацією Passion Lady BM-009172

Артикул BM-009172
580 грн
551 грн
Немає в наявності
Перед Вами Мастурбатор-вагіна з вібрацією Passion Lady BM-009172 - ідеальний пристрій для максимального задоволення. Він має реалістичний дизайн та неймовірну функцію вібрації, яка здатна доставити незабутні відчуття. Виготовлений з преміального матеріалу термопластичного еластомера, що забезпечує м'якість та комфорт при використанні. Виріб має телесний колір, який підкреслює реалістичність дизайну.

Інструкція з використання

1. Перед використанням необхідно вимкнути поверхню іграшки будь-яким для Вас зручним способом. 2. Перевірити наявність зарядки або батарейок. 3. Нанести на секс-грашку лубрикант на водній основі. 4. Увімкнути саме вибромасажер за допомогою кнопки "PWR" та вибрати бажаний для Вас режим роботи.

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання мастурбатор необхідно добре вимити теплою водою з милом або спеціальним засобом для догляду за секс-іграшками. Сухе зберігання привітне, тому завжди дайте іграшці повністю висохнути перед тим, як прибирати її.

Переваги

  • Бренд LYBAILE гарантує якість та безпеку продукції.
  • Країна-виробник Китай - один з лідерів на ринку виробництва еротичних аксесуарів.
  • Матеріал Термопластичний еластомер забезпечує комфортне використання та тривалий термін служби товару.
  • Тип мастурбатора Вагіна дозволяє отримати максимальне задоволення в процесі.
  • Режим роботи Вібрація подарує відчуття неймовірної інтенсивності.
  • Колір Телесний додає реалістичності до відчуттів при використанні товару.
Не відмовляйте собі у задоволенні - придбайте Мастурбатор-вагіна з вібрацією Passion Lady BM-009172 вже сьогодні в магазині інтимних товарів за посиланням TALLA! Ознайомтеся з усим асортиментом категорії - Автоматичні мастурбатори та оберіть щось особливе для себе!

Штучні мастурбатори вагіна забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор вібро , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 165
Діаметр 96
Режим роботи Вібрація
Тип мастурбатору Вагіна
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Колір Тілесний
Водостійкість Так
Функція вібрації Так
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор-Вагіна з вібрацією Passion Lady BM-009172 напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена