38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка з металу з хутряним хвостом сіро-біла(на магніті) Notabu

Анальна пробка з металу з хутряним хвостом сіро-біла(на магніті) Notabu

Артикул NTU-80639
Колір: Графіт
838 грн
754 грн
Немає в наявності

Анальна пробка з металу з хвостом із хутра сіро-біла (на магніті) Notabu

Пояснити всю гаму почуттів і відчуттів від використання анальної пробки з металу неможливо словами. Цей продукт компанії Notabu - яскравий і різноманітний інтимний пристрій для особливих випадків і не тільки. Елегантний, розкішний хвостик лисиці дарує своєму власнику неповторний образ, який додасть нових емоцій у страстні ігри.

Інструкція з використання

Перед початком використання анальної пробки стабільна база повинна бути чистою, без видимих пошкоджень. При першому контакті трохи попередньо підогрійте або заморозьте для досягнення певних відчуттів. Важливо використовувати лубриканти або спеціальні розчини на водяній основі з коробки.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

Обов'язковими елементами догляду є обережне очищення після кожного використання теплою окропленою водою і милом, а також щорічна заміна на нову модель. Не рекомендується застосовувати хімічні засоби, лише спеціалізовані очисники для інтимних товарів.

Переваги

  • Бренд Notabu - розкриває багаторічний досвід виробника з проектування та розробки якісного продукту.
  • Країна-виробник - Китай, відомий своєю неймовiрною точнiстю та добросовiснiстю у процесi виробництва кожного товару.
  • Матерiал - Метал гарантує тривалий термiн служби та стiйкiсть до зносу.
  • Тип хвоста – Лисиця додає особливий шарм кожному користувачевi, дає можливiсть експериментувати з образами.
  • Довжина - 80 дозволяє швидко досягати потрiбного ефекту вiд використання.
  • Дiаметр - 33 iдеально пiдходить як для початкуючих, так і для более досведених практикуючих гри.
  • Колiр Графiт надає цей продукту особливий шарм, роблячи його iдеальною покупкою.

Не упустите шанс рознообразити своє інтимне життя за допомогою анальної пробки з металу з хутровим хвостом сиво-бела (на магнит) Notabu в нашому інтернет-магазин TALLA. Засягаючи її для Вас, ми пропонуємо лише найкращi товари для досягення нових горизонтiв задоволення. Заходьте до каталогу на сайтi та оберiть пiдходящу модель - не обмежуйте свої фантазii!



Анальні пробки з хвостами – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але анальні пробки без вібро можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть кульки для аналу , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник Notabu
Діаметр 33
Довжина 80
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір Графіт
Країна виробник Китай
Тип хвоста Лисиця
Матеріал Метал
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Анальна пробка з металу з хутряним хвостом сіро-біла(на магніті) Notabu напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком