38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний міні-пробка Mini Butt Plug

Анальний міні-пробка Mini Butt Plug

Артикул ORI-556831
630 грн
567 грн
Ідеальна пробка для новачків в анальній еротиці! Шовковисто-м'яка міні-пробка для попи з популярної серії Cuties в ідеально вигнутому дизайні з пухким, вузьким кінчиком, який легко досягає та стимулює простату. Широка, зручна пробка забезпечує безпечне анальне використання без ковзання всередину. Виготовлені повністю із силікону з текстурою Silk Touch та напрочуд гнучкі для особливо легкого введення, оптимальної посадки та загального комфорту. Загальна довжина 7,1 см, довжина вставки 6,4 см, Ø 2,6 см, конусність Ø 0,6 см. Вага 20 г. Силікон, поліуретан

Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

При виборі іграшки для стимуляції такої делікатної зони як анус, ми хочемо бути впевнені в ній на всі 100. Силіконова анальна пробка відноситься саме до таких девайсів. Вироби з силікону приємні на дотик, швидко нагріваються до температури тіла і мають гарну гнучкість. Вони безпечні, оскільки не містять шкідливих речовин та гіпоалергенні. Силіконові пробки будуть гарним вибором для початківців та тих, хто вже має досвід, надаючи певну свободу дій.

Виробник Cuties
Діаметр 26
Довжина 71
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір Блакитний
Країна виробник Китай
Матеріал Поліуретан, Силікон
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальний міні-пробка Mini Butt Plug напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації