38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний лубрикант на водній основі Pjur 30 мл

Анальний лубрикант на водній основі Pjur 30 мл

Артикул ORI-612090
612 грн
550 грн
Немає в наявності

Анальний лубрикант на водній основі Pjur 30 мл

Тільки для тих, хто вміє отримувати справжнє задоволення! Незамінний помічник в інтимних ситуаціях - анальний лубрикант на водній основі Pjur. Це ваш крок до нових відчуттів, обережного підходу та повноцінного релаксу. Якість, перевірена часом: виробництво європейського бренду Pjur здійснюється в Німеччині, де контроль навіть над найменшими деталями знаходиться на найвищому рівні.

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid

Переваги

  • Бренд - Pjur: якщо ви цінуєте якість та безпеку при виборі продукту для інтимного життя.
  • Країна виробник - Німеччина: це гарантія високих стандартів та надійності кожного елемента складу.
  • Об'єм (мл) - 30: оптимальна порціонність продукту, вам вистачить на тривалий період використання.
  • Основа - Водна: абсолютно безпечна та підходить для щоденного застосування.
  • Ефект - Розслаблення м'язів: гарантія задоволення без болю або неприємних відчуттів.

Застосування

Нанести невелику кількість лубриканта на шкіру перед початком інтимної близькості. Підходить як для сексуальних ігор, так і для щоденного використання.

TALLA- магазин інтимних товарів запрошує вас поповнити вашу колекцію з Анальним лубрикантом на водній основі Pjur 30 мл. Якісний сервіс, широкий асортимент товарів та швидка доставка забезпечені! Дивіться також всю категорію "Змащування на водній основі".



Використовуйте водні лубриканти з будь-якими інтимними іграшками без побоювання пошкодити їх. Ваш одяг та білизна також будуть у безпеці, а змити залишки лубриканта можна простою водою. Більше 95% у складі змащення – це вода. Мінімальна кількість додаткових інгредієнтів робить їх гіпоалергенними. Змазки швидко висихають, тому не завжди підходять для тих випадків, коли необхідне тривале зволоження, але за універсальністю вони не знають собі рівних.

Лубриканти на водній основі завоювали популярність завдяки своїм універсальним властивостям. Вони використовуються для вагінального, анального сексу під час стимуляції іграшками. В якості експерименту ми пропонуємо протестувати й інші лубриканти анальні , наприклад, силіконові, з вираженим зволожуючим ефектом і пролонгованою дією. Вони розроблені спеціально для проникнення в важкодоступні місця.

Виробник Pjur
Об'єм (мл) 30
Основа Водна
Стать Жіночий
Країна виробник Німеччина
Додатковий ефект Розслаблення м'язів
Категорія сексшопу Лубриканти на водній основі
Залишіть свій відгук на Анальний лубрикант на водній основі Pjur 30 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти на водній основі