38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальне мастило з гіалуроновою кислотою та пантенолом Just Glide Premium Anal 200 мл веганська

Анальне мастило з гіалуроновою кислотою та пантенолом Just Glide Premium Anal 200 мл веганська

Артикул ORI-625701
550 грн
495 грн
Немає в наявності
Just Glide Premium Anal - веганське мастило з гіалуроновою кислотою та пантенолом! Отримуйте задоволення з Just Glide Premium Anal і насолоджуйтесь довгим ковзанням. Лубрикант Just Glide Premium Anal на силіконовій основі на 100% веганську. Легко змивається. Безпечно використовувати із латексними презервативами. Без запаху та смаку. Пантенол заспокоює шкіру та створює шкірний бар'єр. Має також регенеруючу дію. Гіалуронова кислота зволожує і робить гель по-справжньому гладким. Склад: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Dimethicone, Phenoxyethanol, Panthenol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid Об'єм: 200 мл

Тільки якісні анальні інтимні гелі здатні забезпечити зволоження, яке буде гарантією комфортного проникнення та безпечного контакту для обох партнерів. Відсутність природного секрету та анатомічні особливості заднього проходу диктують особливі вимоги до анальних лубрикантів. Крім тривалого зволожуючого ефекту вони повинні мати пом'якшуючий і легкий знеболюючий ефект, загоювати мікротравми.

Інтимна сфера – та область, де довіра будується на успішному досвіді. Це стосується людей, і інтимних товарів. Німецькі лубриканти довели свою виняткову ефективність та безпеку і це підтверджено досвідом мільйонів користувачів. Причина такої популярності вкрай проста: безпрецедентний контроль якості на всіх етапах виробництва та значні капіталовкладення у розробку нових продуктів.

Анальні мастила представлені засобами на водній та силіконовій основі. При цьому силіконове мастило для сексу представлено ширше, оскільки його властивості більше підходять для анального проникнення. Вона забезпечує триваліший ефект ковзання, оскільки не випаровується, а проникнення з нею відбувається практично без дискомфорту. Асортимент силіконових мастил значно розширено за рахунок засобів з додатковими компонентами, які розслаблюють м'язи, сприяють регенерації тканин.

Як анальний, так і вагінальний секс повинні починатися з хорошого лубриканта. У першому випадку він обов'язковий, а в другому – ніколи не буде зайвим. Тим більше, що лубриканти для піхви багатофункціональні і забезпечувати хороше ковзання – далеко не єдина їхня функція. Порівняйте свої відчуття без лубрикантів і з ними. Бути під їх захистом – це безпечно, приємно, а з появою нових функцій – ще й цікаво.

Виробник Just Glide
Об'єм (мл) 200
Додатковий ефект Зволоження, Регенеруючий
Країна виробник Німеччина
Основа Силіконова
Категорія сексшопу Лубриканти для анального сексу
Залишіть свій відгук на Анальне мастило з гіалуроновою кислотою та пантенолом Just Glide Premium Anal 200 мл веганська напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для анального сексу