38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Трусики-стапон з кліторальним стимулятором ULTRA HARNESS BW-022042

Трусики-стапон з кліторальним стимулятором ULTRA HARNESS BW-022042

Артикул BW-022042
894 грн
850 грн

Трусики-страпон з кліторальним стимулятором ULTRA HARNESS BW-022042

Цей унікальний продукт - трусики-страпон ULTRA HARNESS BW-022042, включає не лише дилдо з високоякісного силікону для проникнення, але й інтегрований у трусики кліторальний стимулятор. В якості матеріалу використовувався комбінований силікон, завдяки чому дилдо відчувається приємно і натурально. Рожева палітра кольору підкреслює грайливий характер цього аксесуара для дорослих.

Інструкція з використання

Перед першим використанням рекомендується обробити поверхню спеціальним миючим засобом для інтимних товарів або теплою водою з спеціалізованими очисниками на основі антибактеріальних компонентів. Після кожного використання також проводити процедуру очищення.

Догляд за ременевим страпоном

Тримайте ременевий страпон подалі від прямих джерел світла, тепла і вологості. Для уникнення пошкоджень в результаті тривалого зберігання, не кладіть важкі предмети на продукт.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE: Гарантія якості і безпеки від відомої світової компанії.
  • Країна виробник - Китай: У сучасному світі Китай є одним із лідерів у галузі виробництва інтим-аксесуарів, зберігаючи при цьому доступні ціни.
  • Матеріал - Комбинований, Силікон: Забезпечує гипоаллергенность, практичнiсть використання та паратически натуральнi ощущення.
  • Режим роботи - Вибрацiя: Додає додаткове збудження у проникненнi.
  • Довжина - 150; Дiаметр - 40: Оптимальнi розмiри для комфортного проникнення.
  • Колiр - Рожевий: Сексуальний та грайливий колiр аксесуара робить його особливо привабливим.
  • Наш Інтернет магазин інтимних товарiв TALLA пропонує Вам купити трусики-страпон з клiторальним стимулятором ULTRA HARNESS BW-022042, без зайвих клопотiв та стресу. Ми гарантуємо швидку доставку у дискретному упакуваннi! А поки Ви розмiрковуєте, не пропустите можливостi ознаомитися з нашим повним асортиментом страпонiв на сайтi - ми впевненi, що знаjdете щось особливе для себе!

    Секс починає і продовжує приносити задоволення, якщо ми переживаємо щось незвичне. Ремінні страпони створені для рольових ігор, в яких чоловік тимчасово стає пасивним учасником статевого акту. Можливість пережити незвичний собі досвід – збуджує, дурманить і змушує інакше подивитися на секс. При цьому трусики-страпони є класичними моделями в цій категорії інтимних іграшок і забезпечують надійну фіксацію фалоімітатора.

Виробник LYBAILE
Довжина 150
Діаметр 40
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Колір Рожевий
Тип інтимної іграшки Страпон
Категорія сексшопу Ремінні Страпони
Залишіть свій відгук на Трусики-стапон з кліторальним стимулятором ULTRA HARNESS BW-022042 напишіть відгук
Супутні товари
Ремінні Страпони