38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вакуумний масажер для сосків з вібрацією Crazy Beauty BI-035012

Вакуумний масажер для сосків з вібрацією Crazy Beauty BI-035012

Артикул BI-035012
642 грн
610 грн

Профилактирует так званий" запалий " сосок! Не замінимо при підготовці до грудного вигодовування дитини! Вібрація включається за допомогою виносного пульта управління.

Рожевий вібромасажер для стимуляції сосків.

Має 6 режимів вібрації.

Виносний пульт працює від 3ааа батарейок (немає в комплекті).

Діаметр отвору-5 см.



Стимуляція клітора стає інтенсивною та ніжною одночасно, якщо ви використовуєте вакуумний ситмулятор безконтактний . Цього домагаються завдяки відсутності контакту з головною ерогенною зоною на тілі жінки, а надлишковий тиск у поєднанні з вібраціями, що змінюються, створюють умови для швидкого і потужного оргазму, збільшуючи потік крові, що циркулює в цій зоні. Щоб підвищити ефективність стимуляції, достатньо вибрати один із швидкісних режимів або встановлені налаштування.

Можливості як класичних, так і вакуумних вібраторів стають ширшими при впровадженні сучасних технологій. У категорії вібратори з додатком  зібрано унікальні девайси, основною відмінністю яких є можливість керування із програми, встановленої у смартфоні. Це не тільки прибирає просторові обмеження, оскільки керувати іграшкою можна з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету. У програмі реалізовані додаткові функції, які дозволяють підібрати режим впливу, що підходить лише вам.

Безконтактна стимуляція має свої незаперечні переваги, але в деяких випадках, щоб досягти оргазму, знадобиться більш інтенсивний прямий вплив. Для цього підійдуть класичні стимулятори для клітора . Широкий модельний ряд дозволяє підібрати ідеальну для ваших потреб іграшку. Потужний вібромотор, набір програм стимуляції, функція налаштування інтенсивності та віддаленого керування дозволяють підібрати модель, яка буде вашим надійним провідником до оргазму.

Поява безконтактних стимуляторів – прогрес у секс-індустрії. Однак це практично не вплинуло на популярність класичних інтимних гаджетів. Серед них вібратори у піхву , які надають жінці можливість випробувати відчуття, максимально наближені до реальних, що виникають під час близькості з чоловіком. Цим ніколи не можна пересититися, тим більше, що виробники пропонують вібратори різних розмірів, реалістичні і не дуже, з можливістю керування безпосередньо з пульта на іграшці або віддалено пультом дистанційного керування або з програми на смартфоні.

У деяких випадках на зміну класичним та вакуумним вібраторам мають прийти іграшки, які дадуть повну свободу дій. Наприклад, вібротрусики – вони звільнять руки, що дозволить зробити сценарій інтимних ігор різноманітнішим. Їх можна використовувати не тільки під час прелюдії до сексу або під час статевих стосунків. Надіти їх можна, вирушаючи на роботу або на прогулянку, розширивши зону отримання задоволення за межі спальні.

Виробник LYBAILE
Довжина 30
Діаметр 37
Кількість швидкостей вібрації 6
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Вакуумний вібратор
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Водостійкість Ні
Колір Рожевий
Категорія сексшопу Вакуумні вібратори
Залишіть свій відгук на Вакуумний масажер для сосків з вібрацією Crazy Beauty BI-035012 напишіть відгук
Вакуумні вібратори