38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вакуумний безконтактний стимулятор клітора рожевий Magic Fish Pretty Love

Вакуумний безконтактний стимулятор клітора рожевий Magic Fish Pretty Love

Артикул BI-014453
1 931 грн
1 834 грн

Baile PrettyLove Magic Fish-ідеальний девайс для досягнення потужного кліторального оргазму.

Вакуумний сисний ефект дозволить максимально впливати на область клітора, а шовковистий матеріал силікон додасть стимуляції відчуття торкання пелюстками троянд.

В арсеналі цієї іграшки 12 режимів вакуумної стимуляції.

Іграшка зручно лежить в руці завдяки ергономічному дизайну.

Magic Fish оснащений акумулятором, що перезаряджається.



Стимуляція клітора стає інтенсивною та ніжною одночасно, якщо ви використовуєте вакуумний стимулятор . Цього домагаються завдяки відсутності контакту з головною ерогенною зоною на тілі жінки, а надлишковий тиск у поєднанні з вібраціями, що змінюються, створюють умови для швидкого і потужного оргазму, збільшуючи потік крові, що циркулює в цій зоні. Щоб підвищити ефективність стимуляції, достатньо вибрати один із швидкісних режимів або встановлені налаштування.

Можливості як класичних, так і вакуумних вібраторів стають ширшими при впровадженні сучасних технологій. У категорії смарт вібратори  зібрано унікальні девайси, основною відмінністю яких є можливість керування із програми, встановленої у смартфоні. Це не тільки прибирає просторові обмеження, оскільки керувати іграшкою можна з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету. У програмі реалізовані додаткові функції, які дозволяють підібрати режим впливу, що підходить лише вам.

Поява безконтактних стимуляторів – прогрес у секс-індустрії. Однак це практично не вплинуло на популярність класичних інтимних гаджетів. Серед них вагінальні вібратори , які надають жінці можливість випробувати відчуття, максимально наближені до реальних, що виникають під час близькості з чоловіком. Цим ніколи не можна пересититися, тим більше, що виробники пропонують вібратори різних розмірів, реалістичні і не дуже, з можливістю керування безпосередньо з пульта на іграшці або віддалено пультом дистанційного керування або з програми на смартфоні.

У деяких випадках на зміну класичним та вакуумним вібраторам мають прийти іграшки, які дадуть повну свободу дій. Наприклад, трусики з вібрацією – вони звільнять руки, що дозволить зробити сценарій інтимних ігор різноманітнішим. Їх можна використовувати не тільки під час прелюдії до сексу або під час статевих стосунків. Надіти їх можна, вирушаючи на роботу або на прогулянку, розширивши зону отримання задоволення за межі спальні.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 12
Довжина 152
Діаметр 60
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Кліторальний
Тип інтимної іграшки Кліторальний стимулятор
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Вакуумні вібратори
Залишіть свій відгук на Вакуумний безконтактний стимулятор клітора рожевий Magic Fish Pretty Love напишіть відгук
Вакуумні вібратори