38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор реалістик зелений LYBAILE

Вібратор реалістик зелений LYBAILE

Артикул BW-001023
208 грн
197 грн
Немає в наявності

Чарівний зелений вібромасажер для поповнення вашої колекції секс іграшок.

Вібратор виконаний з приємного еластичного матеріалу. Реалістична форма секс іграшки додає їй особливу спокусу. Ця спокуса може стати вашим, варто тільки захотіти. Помітний вигин вібромасажера - це особлива задумка дизайнерів моделі. Завдяки цій деталі вібромасажер забезпечує найсильнішу і чуттєву стимуляцію точки G. Ущільнена основа і велика головка допоможуть вам відкрити секрет самого фантастичного насолоди. У цьому вібраторі є все, щоб рекомендувати його кожній дівчині.

Довжина - 23 см. Діаметр-4,3 см.



Вібратори g точки – найпростіший спосіб виявити ерогенну зону, про яку чули всі, але так і не змогли знайти шлях до цього центру задоволень. Її стимуляція статевим членом практично неможлива. Вона багата на нервові закінчення, але неправильно підібравши методи впливу, жінка може розраховувати лише на неприємні відчуття. Озброївшись вібратором для точки G, можна досконало вивчити цю область і забезпечити стимуляцію, яка призведе до оргазму.

Іноді навіть інноваційні рішення, які реалізовані і у вібраторах для точки G, не здатні задовольнити наші потаємні бажання. Нам хочеться швидше, незвичайніше, більше. Великі вібратори допоможуть втілити в життя давню мрію про нестандартні розміри. Йдеться не лише про довжину, а насамперед про діаметр іграшки, який здатний подарувати почуття наповненості у статевому органі. Навіть один її вид здатний пробудити пристрасть та бажання.

Виробник LYBAILE
Довжина 230
Діаметр 43
Режим роботи Вібрація
Колір Зелений
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Термопластичний еластомер
Стать Унісекс
Тип інтимної іграшки Фалоімітатор
Категорія сексшопу Вібратори для стимуляції точки G
Залишіть свій відгук на Вібратор реалістик зелений LYBAILE напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для стимуляції точки G