38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор зі стимуляцією точки G PRETTY LOVE Bishop BI-014220

Вібратор зі стимуляцією точки G PRETTY LOVE Bishop BI-014220

Артикул BI-014220
517 грн
491 грн
Немає в наявності

Потужний вібратор виконаний з приємного на дотик, гіпоалергенного силікону. Стовбур має трохи зігнуту форму зі збільшеною головкою, в якій розташований моторчик, що забезпечить незабутні відчуття від стимуляції точки G. регулювання вібрацією здійснюється на ручці - 30 режимів вібрації. Іграшка повністю водонепроникна.



Стимулятори для точки g – найпростіший спосіб виявити ерогенну зону, про яку чули всі, але так і не змогли знайти шлях до цього центру задоволень. Її стимуляція статевим членом практично неможлива. Вона багата на нервові закінчення, але неправильно підібравши методи впливу, жінка може розраховувати лише на неприємні відчуття. Озброївшись вібратором для точки G, можна досконало вивчити цю область і забезпечити стимуляцію, яка призведе до оргазму.

Можливість одержання оргазму при стимуляції точки G залежить від того, наскільки розвинена ця ерогенна зона у жінки. Якщо вам це не вдається, використовуйте старі добрі вібратори у піхву . Отримання оргазму за їх допомогою – справа техніки. Функціонал, безпечні та сучасні полімерні матеріали дозволяють імітувати реальний статевий акт із високим ступенем реалістичності. Їхній асортимент обчислюється тисячами моделей.

Вібратори точки G чудово справляються зі стимуляцією особливо чутливої ​​зони. Але ще один фактор, що впливає на можливість досягнення оргазму – реалістичність відчуттів. В якості альтернативи іграшкам з вібрацією можна використовувати пульсуючі вібратори, які імітують зворотно-поступальні рухи. У пульсаторах передбачено роботу в різних режимах, зі зміною швидкості, ритмічного малюнка. В окремих моделях поєднуються два режими впливу: пульсація та вібрація. Пульсатор більшою мірою підходить для того, щоб пробудити вагінальний оргазм, принесе задоволення тим, хто віддає перевагу швидким фрикціям.

Іноді навіть інноваційні рішення, які реалізовані і у вібраторах для точки G, не здатні задовольнити наші потаємні бажання. Нам хочеться швидше, незвичайніше, більше. Величезні вібратори допоможуть втілити в життя давню мрію про нестандартні розміри. Йдеться не лише про довжину, а насамперед про діаметр іграшки, який здатний подарувати почуття наповненості у статевому органі. Навіть один її вид здатний пробудити пристрасть та бажання.

Виробник LYBAILE
Довжина 182
Кількість швидкостей вібрації 30
Діаметр 31
Колір Білий, Рожевий
Тип елементів живлення Батарейки ААА
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Водостійкість Да
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Регулятор рівня вібрації Ступінчастий
Функція вібрації Так
Категорія сексшопу Вібратори для стимуляції точки G
Залишіть свій відгук на Вібратор зі стимуляцією точки G PRETTY LOVE Bishop BI-014220 напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для стимуляції точки G