38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор з стимулятором точки G і клітора BW-020003

Вібратор з стимулятором точки G і клітора BW-020003

Артикул BW-020003
729 грн
692 грн
Немає в наявності

З цим вібромасажером так легко дійти до піку блаженства, а все тому, що він впливає на кілька ерогенних зон одночасно. Точку G, приховану глибоко всередині, стимулює витончено загнута обертається головка. Перші 5 сантиметрів Вагіни – ніжне шовковисте тільце зі спиралевидним рельєфом. Ну а клітор-маленький вібруючий відросток з м'якими шипами різної довжини. Кожен рух цього мультишвидкісного вібратора-ще один щабель вгору до найвищої точки насолоди.

Робоча довжина - 16,9 см



У категорії «вібратори» є безперечні лідери. Всі іграшки з цієї групи можна вважати універсальними, але коли до цього приєднується мультифункціональність, ви маєте право розраховувати на щось особливе. Вібратор зайчик саме з цієї серії іграшок. Він не тільки чудово імітує статевий акт, але й створює всі умови для кліторального оргазму, який відчуває більшість жінок.

Шлях до оргазму з вібратором-кролем стає дуже коротким. Якщо ви хочете зробити його досконалішим, не відволікаючись на деталі, протестуйте вібратор блютуз , яким можна керувати зі смартфона. Поки ваша іграшка працює на ваш оргазм, ви маєте можливість налаштувати інтенсивність або вибрати особливий патерн стимуляції. І все це у спеціальному додатку на смартфоні, яким, між іншим, може скористатися і хтось третій.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 1
Довжина 135
Діаметр 40
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація, Обертання, Пульсація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Термопластичний еластомер
Водостійкість Ні
Колір Рожевий
Категорія сексшопу Вібратори кролики
Залишіть свій відгук на Вібратор з стимулятором точки G і клітора BW-020003 напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори кролики