38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Вібратор силіконовий зі стимуляцією точки G Pretty Love ALSTON BI-014412

Вібратор силіконовий зі стимуляцією точки G Pretty Love ALSTON BI-014412

Артикул BI-014412
1 273 грн
1 209 грн

Водонепроникний силіконовий вібратор має 7 функцій вібрації та 4 функції обертання. Моторчик розташований у верхній частині вібратора. В результаті ви можете насолодитися повною мірою 12-ма програмами стимуляції. Високоякісний силікон і пластик, з яких виконана іграшка, роблять вібратор довговічним і легким у догляді.

Вібратор працює від вбудованого акумулятора, який може бути повторно заряджений за допомогою USB кабелю (йде в комплекті).



Щоб досягти максимального сексуального задоволення, потрібно враховувати безліч факторів. Одним з них є особливості будови жіночих зовнішніх статевих органів. Так, жінкам, у яких клітор розташований близько до входу в піхву, більше задоволення принесуть вібратори для вагіни . Їхній клітор знаходиться в безпосередньому контакті з іграшкою під час стимуляції, тому задоволення настає дуже швидко і без додаткових ласок.

Мультифункціональність секс-іграшки – один із факторів, які роблять її популярною. Вібратори масажери Ванд відносяться якраз до цієї категорії інтимних гаджетів. Спочатку створені як пристрої для масажу тіла, для багатьох вони стали улюбленим інтимним девайсом. Відмінною особливістю масажера є потужність стимуляції, а також можливість використовувати спеціальні насадки для головки, які роблять неповторною кожну стимуляцію. У поєднанні з великим набором програм стимуляції все це робить масажери Wand багатофункціональними.

Для тих, хто хоче протестувати розмір, який недоступний у реальному житті, створені вібратори великого розміру. У кожної жінки свої погляди на ідеальний розмір, способи стимуляції, які можуть змінюватися з часом. Великі іграшки – це не лише вибір розміру. Так само як і девайси із звичайними габаритами, вони можуть бути виготовлені із найрізноманітніших матеріалів, виглядати максимально реалістично або лише частково нагадувати статевий член чоловіка.

Виробник LYBAILE
Довжина 200
Діаметр 35
Ширина 45
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Вагінальні Вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор силіконовий зі стимуляцією точки G Pretty Love ALSTON BI-014412 напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні Вібратори