38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор серії Pretty Love INTIMATE BI-014123

Вібратор серії Pretty Love INTIMATE BI-014123

Артикул BI-014123
2 550 грн
2 422 грн

Перезаряджається вібромасажер-ротатор з кліторальної стимуляцією. Має два незалежних мотора з 12 функціями вібрації і 7 функціями ротації. Вібромасажер водонепроникний, тому їм можна насолоджуватися у ванній або в душі. Вагінальна частина масажера досить тверда з трохи збільшеною зігнутою головкою, для впливу на точку G. невеликий розмір і незвична форма масажера не привернуть увагу і вам не доведеться відповідати на питання про те, що це таке Ви там везете в разі поїздок на відпочинок. Вібромасажер не має швів і стиків, які могли б перешкодити під час використання. Швидка зарядка всього 60 хвилин і час безперервної роботи 90 хв. роблять його дуже зручним у подорожах. Зроблений з шовковистого, дуже приємного на дотик матеріалу. Управління проводиться за допомогою сенсорних кнопок біля основи іграшки. В комплекті зарядний пристрій, інструкція російською мовою, мішечок для зберігання.

Довжина - 25 см.

Діаметр - 3,3 см.

Матеріал-Силікон.

 

 



У категорії «вібратори» є безперечні лідери. Всі іграшки з цієї групи можна вважати універсальними, але коли до цього приєднується мультифункціональність, ви маєте право розраховувати на щось особливе. Вібратор зайчик саме з цієї серії іграшок. Він не тільки чудово імітує статевий акт, але й створює всі умови для кліторального оргазму, який відчуває більшість жінок.

Інтимне життя вимагає новизни, тому не варто зупиняти свій вибір на будь-якій одній іграшці, хай навіть найздатнішій. Все геніальне просто і вам потрібно просто регулярно навідуватись у секс-шоп. Одна лише категорія жіночі вібратори містить таку кількість девайсів, для тесту яких вам знадобляться роки. Отже, попереду на вас чекають справжні інтимні пригоди: без обмежень і шаблонів.

Шлях до оргазму з вібратором-кролем стає дуже коротким. Якщо ви хочете зробити його досконалішим, не відволікаючись на деталі, протестуйте блютуз вібратор , яким можна керувати зі смартфона. Поки ваша іграшка працює на ваш оргазм, ви маєте можливість налаштувати інтенсивність або вибрати особливий патерн стимуляції. І все це у спеціальному додатку на смартфоні, яким, між іншим, може скористатися і хтось третій.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 12
Довжина 250
Діаметр 33
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Колір Малиновий
Регулятор рівня вібрації Сенсорне
Водостійкість Так
Функція вібрації Так
Категорія сексшопу Вібратори кролики
Залишіть свій відгук на Вібратор серії Pretty Love INTIMATE BI-014123 напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори кролики