38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний вібратор на присоску серії Pretty Love TWIST BI-014200

Анальний вібратор на присоску серії Pretty Love TWIST BI-014200

Артикул BI-014200
690 грн
655 грн

Анальний стимулятор має рельєфну поверхню з вигином біля основи, що дозволить при проникненні відшукати всі чутливі місця. Вібромасажер на присоску виконаний з 100% медичного силікону. Має 10 режимів вібрації. Тихий водонепроникний вібратор. Рекомендується використовувати з лубрикантом на водній основі. Упаковка: поліетиленовий пакет, картонна коробка, текстильний мішечок для зберігання.



Наявність великої кількості нервових закінчень в анальному отворі робить ласки у цій галузі особливо приємними. Необхідний рівень стимуляції ануса здатні забезпечити анальні вібратори , які вимагають мінімальної участі в цьому процесі. Їхня ефективність підвищується завдяки можливості налаштування інтенсивності впливу в широких межах, а також використовувати один з патернів. Це універсальні секс-іграшки, які можуть використовуватись як жінками, так і чоловіками.

У сексі абсолютно немає дрібниць і виробники секс-іграшок знають про це. Якщо вам потрібна чорна анальна пробка, то навряд чи замінить її девайс іншого кольору. Якщо ви вибираєте анальний вібратор рожевий , значить ви знаєте, що таке пристрасть і ніжність. Рожевий – це далекий родич червоного, але, на відміну від нього, це ще й колір романтики.

Анальні задоволення – делікатна тема, тому творці секс-іграшок зробили все, щоб у цій галузі у жінок була можливість вибору. Вібратор анальний для жінок представлений величезною кількістю моделей, що робить анальний секс доступним новачкам і дозволяє не зупинятися на досягнутому тим користувачам, які мають досвід у цій сфері.

Виробник LYBAILE
Довжина 127
Діаметр 28
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Категорія сексшопу Анальні вібратори
Залишіть свій відгук на Анальний вібратор на присоску серії Pretty Love TWIST BI-014200 напишіть відгук
Супутні товари
Анальні вібратори