38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор вагінальний зі стимуляцією точки G Pretty Love JUSTIN BI-014510

Вібратор вагінальний зі стимуляцією точки G Pretty Love JUSTIN BI-014510

Артикул BI-014510
Колір: Пурпурний
498 грн
473 грн

Водонепроникний вібромасажер виконаний з 100% медичного силікону. Має 10 режимів безшумної вібрації, перемикаються вони за допомогою однієї кнопки в основі. Верхівка виконана у вигляді головки для більш яскравою стимуляції ерогенних зон. Рекомендується використовувати з лубрикантом на водній основі.



Щоб досягти максимального сексуального задоволення, потрібно враховувати безліч факторів. Одним з них є особливості будови жіночих зовнішніх статевих органів. Так, жінкам, у яких клітор розташований близько до входу в піхву, більше задоволення принесуть вагінальні вібратори . Їхній клітор знаходиться в безпосередньому контакті з іграшкою під час стимуляції, тому задоволення настає дуже швидко і без додаткових ласок.

Для тих, хто хоче протестувати розмір, який недоступний у реальному житті, створені вібратори великого розміру. У кожної жінки свої погляди на ідеальний розмір, способи стимуляції, які можуть змінюватися з часом. Великі іграшки – це не лише вибір розміру. Так само як і девайси із звичайними габаритами, вони можуть бути виготовлені із найрізноманітніших матеріалів, виглядати максимально реалістично або лише частково нагадувати статевий член чоловіка.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 10
Довжина 135
Діаметр 29
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація, Пульсація
Тип вібратора Вагінальний
Водостійкість Да
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Колір Пурпурний
Матеріал Силікон
Категорія сексшопу Вагінальні Вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор вагінальний зі стимуляцією точки G Pretty Love JUSTIN BI-014510 напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні Вібратори