38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор зі стимуляцією клітора силіконовий Pretty Love PRIMO BI-014278

Вібратор зі стимуляцією клітора силіконовий Pretty Love PRIMO BI-014278

Артикул BI-014278
1 097 грн
1 042 грн

Вібратор Pretty Love Primo-який вразить вас своєю потужною, але тихою роботою, приємною поверхнею, величезним вибором режимів вібрації, а також неймовірною зручністю у використанні.

 Primo покритий м'яким силіконом, який не тільки приємний на дотик, але і гіпоалергенний і ніколи не викличе роздратування на шкірі.

Довжина вібратора 21 см, діаметр 3.8 см.

У Primo є спеціальний відросток для стимуляції клітора, що відносить виріб до категорії rabbit-вібраторів. Потужна вібрація одночасно буде стимулювати вагінальні стінки, клітор і точку G за рахунок злегка зігнутої головки іграшки дельфіна).

Стінки Primo гладкі, що сприяє легкому введенню вібратора всередину без будь-яких неприємних відчуттів. Однак для додаткової стимуляції на шийці вироби є невелика ребристість. На панелі управління ви знайдете всього дві кнопки - для включення і виключення, а також для перемикання режимів вібрації. Всього вібратор може запропонувати 30 режимів вібрації на вибір.

Для роботи вам знадобляться 3 батарейки ААА, які вставляються біля основи вироби. Так як вібратор покритий силіконом, для збереження матеріалу радимо використовувати лубриканти на водній основі.

Догляд за іграшкою простий - після кожного використання досить обробити іграшок засобом для очищення інтимних товарів і обережно промити у воді, щоб волога не потрапила на механічні частини вібратора.



У категорії «вібратори» є безперечні лідери. Всі іграшки з цієї групи можна вважати універсальними, але коли до цього приєднується мультифункціональність, ви маєте право розраховувати на щось особливе. Вібратор rabbit саме з цієї серії іграшок. Він не тільки чудово імітує статевий акт, але й створює всі умови для кліторального оргазму, який відчуває більшість жінок.

Інтимне життя вимагає новизни, тому не варто зупиняти свій вибір на будь-якій одній іграшці, хай навіть найздатнішій. Все геніальне просто і вам потрібно просто регулярно навідуватись у секс-шоп. Одна лише категорія вібратори жіночі містить таку кількість девайсів, для тесту яких вам знадобляться роки. Отже, попереду на вас чекають справжні інтимні пригоди: без обмежень і шаблонів.

Шлях до оргазму з вібратором-кролем стає дуже коротким. Якщо ви хочете зробити його досконалішим, не відволікаючись на деталі, протестуйте бездротовий вібратор , яким можна керувати зі смартфона. Поки ваша іграшка працює на ваш оргазм, ви маєте можливість налаштувати інтенсивність або вибрати особливий патерн стимуляції. І все це у спеціальному додатку на смартфоні, яким, між іншим, може скористатися і хтось третій.

Виробник LYBAILE
Довжина 210
Кількість швидкостей вібрації 30
Діаметр 38
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Колір Рожевий
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Вібратори кролики
Залишіть свій відгук на Вібратор зі стимуляцією клітора силіконовий Pretty Love PRIMO BI-014278 напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори кролики