38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор кролик вагінальний Trix Good Vibes Only

Вібратор кролик вагінальний Trix Good Vibes Only

Артикул 00711 / GVO005
3 050 грн
2 592 грн

Завдяки 10 налаштуванням вібрації цей милий вібратор Trix Rabbit гарантує гарантовану насолоду. Завдяки ергономічному дизайну він стимулює не тільки піхву, але і точку G і клітор. Вібратор Trix шовковистий, м'який і водонепроникний. Таким чином, вібратор можна використовувати в душовій кабіні або ванні. У нижній частині вібратора знаходяться кольорові світлодіодні індикатори, які змінюють колір кожен раз, коли ви змінюєте налаштування вібрації. Увімкніть вібрацію, натиснувши кнопку увімкнення/вимкнення. Під цією кнопкою знаходиться більша кнопка, яку можна використовувати для регулювання параметрів вібрації. Вібратор заряджається за допомогою USB-кабелю, що входить в комплект. Ретельно очистіть іграшку після використання засобом для чищення іграшок або м'яким милом і теплою водою. Зберігайте вібратор в сухому і очищеному від пилу місці.

Довжина 22.5см

Діаметр: 4см




У категорії «вібратори» є безперечні лідери. Всі іграшки з цієї групи можна вважати універсальними, але коли до цього приєднується мультифункціональність, ви маєте право розраховувати на щось особливе. Вібратор заєць саме з цієї серії іграшок. Він не тільки чудово імітує статевий акт, але й створює всі умови для кліторального оргазму, який відчуває більшість жінок.

Інтимне життя вимагає новизни, тому не варто зупиняти свій вибір на будь-якій одній іграшці, хай навіть найздатнішій. Все геніальне просто і вам потрібно просто регулярно навідуватись у секс-шоп. Одна лише категорія жіночі вібратори містить таку кількість девайсів, для тесту яких вам знадобляться роки. Отже, попереду на вас чекають справжні інтимні пригоди: без обмежень і шаблонів.

Виробник Good Vibes Only
Довжина 225
Діаметр 40
Тип інтимної іграшки Вібратор
Тип вібратора Вагінальний, Кліторальний
Країна виробник Нідерланди
Матеріал Пластик, Силікон
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Вібратори кролики
Залишіть свій відгук на Вібратор кролик вагінальний Trix Good Vibes Only напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори кролики