38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Презерватив для Анального сексу із натурального каучукового латексу прозорого кольору Exs 1 штука

Презерватив для Анального сексу із натурального каучукового латексу прозорого кольору Exs 1 штука

Артикул 0516/ 144exsext-SA
180 грн
Презерватив EXS для Анального сексу Thicker Latex

EXS Extra Safe - прозорий презерватив з натурального каучукового латексу з резервуаром, що розширюється, на кінці і мастилом.
Презервативи EXS Extra Safe виготовлені з латексу трохи більшої товщини (0,082 мм), порівняно із звичайними презервативами, товщина стінок яких у середньому становить 0,07 мм.
Презервативи EXS Extra Safe призначені для випадків, коли потрібне відчуття додаткового захисту.
EXS Extra Safe не мають запаху латексу та виготовлені з тонкого, але міцного шовковистого латексу.
Презервативи EXS Extra Safe ретельно протестовані на відповідність європейським стандартам та Британським інститутом стандартів (BSI).

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Презервативи з латексу – найпоширеніші засоби механічної контрацепції, а перевага латексу надається не аби як. По-перше, це їхня висока межа міцності. Вироби з латексу можуть розтягнутися до 800% і залишитися цілими. По-друге, кондоми з латексу дешевше, а по-третє – вони більш еластичні, ніж продукти із синтетичних матеріалів.

Виробник EXS
Країна виробник Великобританія
Матеріал Латекс
Вид виробу Презерватив
Колір Прозорий
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презерватив для Анального сексу із натурального каучукового латексу прозорого кольору Exs 1 штука напишіть відгук
Презервативи