38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Еротичний ажурний комбінезон з квітковими візерунками та відкритим доступом Besired чорний One Size

Еротичний ажурний комбінезон з квітковими візерунками та відкритим доступом Besired чорний One Size

Артикул 08663/BSRD-BLK-02
850 грн

Ажурний комбінезон з квітковими візерунками та відкритим доступом. Besired, чорний, One Size


Зустрічайте естетику пристрасті з ажурним комбінезоном Besired. Цей напівпрозорий шедевр із дрібної сіточки з квітковими візерунками перетворить кожен ваш рух на танець почуттів, залишаючи в пам'яті слід пристрасного спогаду. З відкритою інтимною зоною та вирізами на боках, комбінезон запрошує вас на захоплюючу подорож у світ спокуси. Спина та плечі оголені, дозволяючи вам відчути погляди замилування. Зав'язка на шиї забезпечує зручність та ідеальну посадку. Бодістокінг тягнеться, облягаючи вашу фігуру, і підкреслює її чудові вигини. З ним ви втілите свої гарячі фантазії та відчуєте себе неймовірно сексуальною. Кожна деталь цього комбінезону – крок до незабутніх моментів пристрасті. Доповніть пестисами на соски.


Характеристики: Матеріал – поліамід, еластан Розмір – One Size



У бодістокінгах вдається гармонійно поєднати нижню і верхню частину жіночого тіла, В образі з'являється ще більше таємниці, а значить бажання її розкрити, еротики, пристрасті. Як ніяка інша жіноча білизна, бодістокінги вміють підкреслити всі переваги жіночої фігури, зробити образ пікантним. Це якраз той самий випадок, коли тіло не тільки не втрачає своєї природної привабливості, а й стає набагато привабливішим. У бодістокінгу жінка автоматично стає експертом у сфері спокуси.

Залишіть свій відгук на Еротичний ажурний комбінезон з квітковими візерунками та відкритим доступом Besired чорний One Size напишіть відгук
Супутні товари
Бодістокінги