38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Бодістокінг імітацією панчох і відкритим доступом чорного кольору Besired розмір One Size

Бодістокінг імітацією панчох і відкритим доступом чорного кольору Besired розмір One Size

Артикул 08687/BSRD-BLK-02
850 грн
Бодістокінг з імітацією панчіх і відкритим доступом , чорний, One Size

Будьте чарівні у світі спокуси з бодістокінгом від Besired. Це вишукане вбрання переплітає у собі витонченість і пристрасть, створюючи неповторний образ для особливих моментів. Виготовлений із приємної на дотик тканини комбінезон має еластичність, забезпечуючи ідеальне прилягання до вашої фігури. Він не просто підкреслює вигини, а ніби обвиває вас, роблячи кожен рух граційним та чуттєвим. Цей бодістокінг – втілення бажання виявити готовність до яскравої ночі. Відкрита інтимна зона дозволить не роздягатися під час близькості. Імітація панчох підкреслює ваші стегна. Сексуальний, елегантний та зухвалий – цей бодістокінг запрошує вас поринути у світ почуттів та задоволення. Розмістіть вбрання пестисами на соски для створення інтриги.

Характеристики: Матеріал – поліамід, еластан Розмір – One Size

У бодістокінгах вдається гармонійно поєднати нижню і верхню частину жіночого тіла, В образі з'являється ще більше таємниці, а значить бажання її розкрити, еротики, пристрасті. Як ніяка інша жіноча білизна, еротичні сітки вміють підкреслити всі переваги жіночої фігури, зробити образ пікантним. Це якраз той самий випадок, коли тіло не тільки не втрачає своєї природної привабливості, а й стає набагато привабливішим. У бодістокінгу жінка автоматично стає експертом у сфері спокуси.

Виробник Besired
Міжнародний розмір One size
Вид виробу Бодістокінг
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Поліамід
Колір Чорний
Категорія сексшопу Бодістокінги
Залишіть свій відгук на Бодістокінг імітацією панчох і відкритим доступом чорного кольору Besired розмір One Size напишіть відгук
Супутні товари
Бодістокінги