38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Презервативи з точковою текстурою латексні прозорого кольору Sagami Xtreme Feel UP 3 штуки

Презервативи з точковою текстурою латексні прозорого кольору Sagami Xtreme Feel UP 3 штуки

Артикул 101016
450 грн
Sagami Xtreme Feel UP – модель, розроблена на основі бажань жіночої аудиторії, отриманих за системою зворотного зв'язку.

Унікальна особливість виробів – акцент на додатковій напрузі у найбільш чутливих зонах у чоловіка, який стимулює посилення активності обох партнерів.

Облягаючі презервативи анатомічної форми з грамотно розподіленою точковою текстурою – ваш провідник у сліпучий світ нових відчуттів та всепоглинаючої пристрасті.

Характеристики:

Номінальна ширина: 52+-2 мм.

Номінальна довжина: 190+-10 мм.

Колір: прозорий.

Текстура: точкова

Товщина стіни – 0,06 мм.

Упаковка: 3 шт.

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Латексні презервативи – найпоширеніші засоби механічної контрацепції, а перевага латексу надається не аби як. По-перше, це їхня висока межа міцності. Вироби з латексу можуть розтягнутися до 800% і залишитися цілими. По-друге, кондоми з латексу дешевше, а по-третє – вони більш еластичні, ніж продукти із синтетичних матеріалів.

Латексні презервативи – найпоширеніші засоби контрацепції, які дешеві та забезпечують високий рівень захисту. Їхні основні конкуренти, які забезпечують не менший рівень захисту, але мають додаткові переваги, -  це поліуретанові кондоми. На відміну від латексних, вони є гіпоалергенними і можуть мати меншу товщину, що робить відчуття чоловіка більш реалістичними. На нашому ринку цю категорію контрацептивів представляють японські Сагамі презервативи .

Виробник Sagami
Довжина 190
Діаметр 52
Матеріал Латекс
Вид виробу Презерватив
Колір Прозорий
Текстура Точковий
Країна виробник Японія
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презервативи з точковою текстурою латексні прозорого кольору Sagami Xtreme Feel UP 3 штуки напишіть відгук
Презервативи