38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброкуль для стимуляції клітора рожевого кольору Toy Joy

Віброкуль для стимуляції клітора рожевого кольору Toy Joy

Артикул 10403 /розовая
Колір: Рожевий
410 грн
Немає в наявності
TOY JOY Funky Bullet – потужна віброкуля компактним розміром. Відкрийте новий рівень насолоди!

Підходить для сольного використання чи різноманітності у сексі з партнером. Іграшка виготовлена з гіпоалергенного матеріалу, гладка поверхня легко очищується для максимальної гігієнічності. Компактний розмір робить вібропулю чудовим супутником у подорожах. Пориньте у світ задоволення в будь-якому місці та в будь-який час!

Має 1 режим вібрації. Працює від 3 батарейок LR44 (у комплекті).

Незважаючи на розміри, у питаннях функціональності вібратори вібропульки нічим не поступаються повнорозмірним вібраторам. Серед їх основних переваг: невеликі габарити, потужний вібродвигун, можливість дистанційного керування. Іншими словами, ця секс-іграшка може бути завжди з вами, без ризику бути виявленою та ідентифікованою іншими. Її потужності вистачить для швидкого та інтенсивного оргазму, а віддалене управління додасть до ваших інтимних ігор пікантних ситуацій.

Сімейство малогабаритних вібраторів величезне і вібропулі не єдиний їхній представник. Їх дизайн досить одноманітний і для пошуку чогось оригінальнішого рекомендуємо звернути увагу на вібратори маленькі . Це мініатюрні стимулятори, які незважаючи на свої розміри мають потужний функціонал і мають достатню для стимуляції потужність. Щодо форми, то пошук у цій сфері ніколи не закінчиться і до перлин, сердець, бджіл та ін., обов'язково додасться щось нове.

Вібропулі – універсальний секс-гаджет, який підходить для стимуляції будь-яких ерогенних зон. Його універсальність позбавляє секс-іграшку тих унікальних характеристик, які мають стимулятори для клітора , дозволяючи приділити головній ерогенній зоні особливу увагу. Кліторальні девайси різноманітні, але матеріали та технології, які у них використані, гарантують індивідуальний підхід у кожному окремому випадку.

Вібропулі підкуповують своєю багатофункціональністю і незважаючи на компактні розміри успішно справляються зі своїм завданням. Якщо ваше тіло потребує більш інтенсивної та масштабної стимуляції, у вашій колекції обов'язково повинні з'явитися жіночі вібратори . Їхні розміри дозволяють вводити іграшку у піхву або впливати на зовнішні ерогенні зони: область клітора, промежину. У першому випадку віброяйця є не лише джерелом задоволення, а й засобом профілактики різних порушень у статевій сфері.

Виробник Toy Joy
Кількість швидкостей вібрації 1
Діаметр 15
Довжина 55
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Вибропуля
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Кліторальний
Матеріал Пластик
Колір Рожевий
Водостійкість Так
Функція вібрації Так
Категорія сексшопу Вибропули
Залишіть свій відгук на Віброкуль для стимуляції клітора рожевого кольору Toy Joy напишіть відгук
Супутні товари
Вибропули