38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Антибактеріальний лубрикант на водній основі JOY Division BIOglide safe 100 мл

Антибактеріальний лубрикант на водній основі JOY Division BIOglide safe 100 мл

Артикул 11053 Ю/ 110535
830 грн
Антибактеріальне мастило на водній основі American BIOglide safe, 100 мл

Bioglide Safe – на 100% натуральний лубрикант. Прекрасно підійде для людей з недостатнім виробленням природного мастила. Лубрикант надійно захистить Вашу шкіру в найніжніших місцях та дозволить випробувати задоволення без зайвих думок. До складу входить карагінан, речовина, що захищає від вірусу папіломи людини. Гель підходить для орального сексу та використання іграшок. Немає запаху та смаку.

Склад: гліцерин, вода, лактат натрію, карагінан, ксантанова камедь, левулінова кислота, левулінат натрію, молочна кислота. Об'єм: 100 мл

Використовуйте змазки на водній основі з будь-якими інтимними іграшками без побоювання пошкодити їх. Ваш одяг та білизна також будуть у безпеці, а змити залишки лубриканта можна простою водою. Більше 95% у складі змащення – це вода. Мінімальна кількість додаткових інгредієнтів робить їх гіпоалергенними. Змазки швидко висихають, тому не завжди підходять для тих випадків, коли необхідне тривале зволоження, але за універсальністю вони не знають собі рівних.

Лубриканти на водній основі завоювали популярність завдяки своїм універсальним властивостям. Вони використовуються для вагінального, анального сексу під час стимуляції іграшками. В якості експерименту ми пропонуємо протестувати й інші гелі лубриканти анальні , наприклад, силіконові, з вираженим зволожуючим ефектом і пролонгованою дією. Вони розроблені спеціально для проникнення в важкодоступні місця.

Виробник JOY Division
Об'єм (мл) 100
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Зволоження
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти на водній основі
Залишіть свій відгук на Антибактеріальний лубрикант на водній основі JOY Division BIOglide safe 100 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти на водній основі