38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Ажурний бодістокінг з відкритими грудьми та інтимним вирізом чорний Foxshow розмір One Size

Ажурний бодістокінг з відкритими грудьми та інтимним вирізом чорний Foxshow розмір One Size

Артикул 1118-BLACK
1 490 грн
1 266 грн
Цей чорний комбінезон від Music Legs повністю виготовлений із прозорого матеріалу для створення чарівного образу. Матеріал м'який та еластичний, що ідеально облягає кожну жіночу чи чоловічу фігуру. Комбінезон без вирізу з відкритими філіжанками, що дає вашій партнерці свободу грати в найпустотливіші ігри! Надягніть цей комбінезон у спальню у поєднанні з парою сексуальних туфель на високих підборах, і ви готові спокушати!

У бодістокінгах вдається гармонійно поєднати нижню і верхню частину жіночого тіла, В образі з'являється ще більше таємниці, а значить бажання її розкрити, еротики, пристрасті. Як ніяка інша жіноча білизна, еротичні боді сітки вміють підкреслити всі переваги жіночої фігури, зробити образ пікантним. Це якраз той самий випадок, коли тіло не тільки не втрачає своєї природної привабливості, а й стає набагато привабливішим. У бодістокінгу жінка автоматично стає експертом у сфері спокуси.

Виробник Music Legs
Розмір One Size
Вид виробу Бодістокінг
Країна виробник Великобританія
Стать Жіночий
Матеріал Нейлон
Колір Чорний
Категорія сексшопу Бодістокінги
Залишіть свій відгук на Ажурний бодістокінг з відкритими грудьми та інтимним вирізом чорний Foxshow розмір One Size напишіть відгук
Супутні товари
Бодістокінги