38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Презервативи супертонкі із натурального латексу Sagami Xtreme Superthhin 3 штуки

Презервативи супертонкі із натурального латексу Sagami Xtreme Superthhin 3 штуки

Артикул 11878
450 грн
Немає в наявності
Презервативи із натурального латексу Sagami Xtreme Superthin, 3 шт.

Випробуйте ці чудові ультратонкі латексні презервативи від відомого японського виробника! Ви їх зовсім не відчуєте! Це дозволить насолодитися пристрасним сексом. Презервативи неймовірно тонкі, але напрочуд міцні та якісні. Можете не турбуватися, що вони порвуться. У поєднанні із уважним ставленням до виробництва та передовими технологіями Sagami створили друге покоління презервативів Xtreme Superthhin! Це справді одні з найкращих латексних презервативів, виготовлені відповідно до найсуворіших стандартів якості.

Характеристики: Ширина – 52 ± 2 мм Довжина – 190 ± 10 мм.

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Презервативи латекс – найпоширеніші засоби механічної контрацепції, а перевага латексу надається не аби як. По-перше, це їхня висока межа міцності. Вироби з латексу можуть розтягнутися до 800% і залишитися цілими. По-друге, кондоми з латексу дешевше, а по-третє – вони більш еластичні, ніж продукти із синтетичних матеріалів.

Латексні презервативи – найпоширеніші засоби контрацепції, які дешеві та забезпечують високий рівень захисту. Їхні основні конкуренти, які забезпечують не менший рівень захисту, але мають додаткові переваги, -  це поліуретанові кондоми. На відміну від латексних, вони є гіпоалергенними і можуть мати меншу товщину, що робить відчуття чоловіка більш реалістичними. На нашому ринку цю категорію контрацептивів представляють японські Сагамі презервативи .

Виробник Sagami
Довжина 190
Діаметр 52
Матеріал Латекс
Вид виробу Презерватив
Стать Чоловічий
Країна виробник Японія
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презервативи супертонкі із натурального латексу Sagami Xtreme Superthhin 3 штуки напишіть відгук
Презервативи