38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Презервативи супертонкі з натурального латексу з ароматом коли Sagami Xtreme Cola flavor 3 штуки

Презервативи супертонкі з натурального латексу з ароматом коли Sagami Xtreme Cola flavor 3 штуки

Артикул 11915
390 грн
Презервативи із натурального латексу Sagami Xtreme Cola, 3 шт

Використання презервативів сьогодні вже не є чимось незвичайним для користувачів, але стало популярним замість інших методів контрацепції. Але презервативи Xtreme Cola можуть здивувати вас! Вони мають м'який аромат кока-коли, який допоможе парі стати більш енергійними та розкутими, а також повністю насолодитися заняттями любов'ю! Орієнтовна на масову аудиторію лінійка презервативів Sagami Xtreme має тонку та приємну текстуру. Презервативи виготовлені з натурального якісного латексу, а еластичність та здатність швидко передавати тепло роблять їх універсальними та неймовірно класними! Презервативи забезпечують абсолютну безпеку, відсутність неприємного запаху гуми допомагає вам та вашому партнеру не відволікатися від збудження. Характеристики: Ширина – 52±2 мм Довжина – 190±10 мм.

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Презервативи латексні – найпоширеніші засоби механічної контрацепції, а перевага латексу надається не аби як. По-перше, це їхня висока межа міцності. Вироби з латексу можуть розтягнутися до 800% і залишитися цілими. По-друге, кондоми з латексу дешевше, а по-третє – вони більш еластичні, ніж продукти із синтетичних матеріалів.

Латексні презервативи – найпоширеніші засоби контрацепції, які дешеві та забезпечують високий рівень захисту. Їхні основні конкуренти, які забезпечують не менший рівень захисту, але мають додаткові переваги, -  це поліуретанові кондоми. На відміну від латексних, вони є гіпоалергенними і можуть мати меншу товщину, що робить відчуття чоловіка більш реалістичними. На нашому ринку цю категорію контрацептивів представляють японські Сагамі презервативи .

Виробник Sagami
Довжина 190
Діаметр 52
Аромат Кола
Матеріал Латекс
Вид виробу Презерватив
Стать Чоловічий
Країна виробник Японія
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презервативи супертонкі з натурального латексу з ароматом коли Sagami Xtreme Cola flavor 3 штуки напишіть відгук
Презервативи