38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком кокосового ананасу Kama Sutra 150 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком кокосового ананасу Kama Sutra 150 мл

Артикул 120326
885 грн
708 грн
Немає в наявності

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком кокосового ананаса Kama Sutra 150 мл

Опис: Зануртеся в екзотичний світ задоволення з оральним лубрикантом Kama Sutra на водній основі. Цей ніжний засіб з тропічним смаком кокосового ананаса додасть пікантних ноток вашим інтимним поєдинкам. Незабутні відчуття та буря страсті - це те, що чекає на вас при використанні цього унікального продукту. Лубрикант Kama Sutra не тільки забезпечує комфортну ковзаючу текстуру, але й надасть вашим попереднім іграм новизни та розмаїтості.

Склад:

Water (Aqua), Glycerin, Propylene Glycol, Flavor(Aroma), Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Fructose.

Переваги:

  • Бренд - Один з авторитетних виробників інтимної косметики Kama Sutra.
  • Країна виробник - Дуже популярна країна Фабрицика дбає про високу якість своєї продукції - Китай.
  • Об'єм (мл) - Ідеальний об'єм у 150 мл, який підійде як для знайомства з продуктом, так і для тривалого використання.
  • Основа - Лубрикант на водній основі забезпечує сприятливе ковзання і чудово поєднується з латексними презервативами
  • Ефект - Збуджуючий ефект від використання робить процес більш страстним та динамічним
  • Смак - Екзотичний смак кокосового ананаса надає особливих ноток гостроти при оральних ласках

Застосування:

Невелика кількість лубриканта наноситься прямо перед інтимною близкістю на чисту шкіру або вироби з гуми. Не пропустіть свій шанс спробувати щось нове та захоплююче - замовте Оральний лубрикант на водній основі зі смаком кокосового ананаса Kama Sutra 150 мл вже сьогодні в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Також рекомендуємо ознайомитися з широким асортиментом Категорії - Оральні змащувачі.

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям їстівні гелі для інтиму   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Водні лубриканти вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Збуджуючі гелі мастила – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Виробник Kama Sutra
Об'єм (мл) 150
Смак Ананас
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Країна виробник Китай
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком кокосового ананасу Kama Sutra 150 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу