38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на водній основі зі смаком полуниці Kama Sutra Strawberry dreams 150 мл

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком полуниці Kama Sutra Strawberry dreams 150 мл

Артикул 120340
885 грн
708 грн
Немає в наявності

Оральний лубрикант на водній основі зі смаком полуниці Kama Sutra Strawberry dreams 150 мл

Представляємо вашій увазі Оральний лубрикант на водній основі зі смаком полуниці від популярного бренду Kama Sutra. Це чудовий засіб для тих, хто хоче привнести різноманіття та нові відчуття в інтимне життя. Ніжний аромат спелої полуниці оточить вас, створюючи розслаблюючу атмосферу та додаючи вишуканий акцент. Створіть особливу атмосферу для двох з цим унікальним лубрикантом. Продукт має приємну консистенцію, не викликає алергію та сумісний з будь-якими презервативами. 150 мл екстазу чекають на Вас!

Склад:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Natural and Artificial Flavors used as aromas, Sodium Saccharin.

Переваги:

  • Бренд: Kama Sutra - всесвітньо відома компанія-виробник косметики для інтимної гігієни та задоволення.
  • Країна-виробник: Китай - країна з багаторічним досвідом високоякісного виробництва товарів для інтимного здоров'я.
  • Об'єм 150 мл - оптимальний об'єм, який довгий час буде радувати вас незабутніми відчуттями.
  • Основа: Водна - найбезпечніший та універсальний вибір основи для лубрикантів. Підходить абсолютно всім!
  • Ефект: Збуджуючий - додайте пікантності вашим стосункам та випробуйте нову гостроту відчуттів!
  • Смак: Полуниця - створює романтичну атмосферу та пробуджує почуття завдяки солодкому смаку спелої полуниці.

Застосування:

Не пропустіть шанси насолодитися цією цікавою та яскравою новинкою! Замовте Оральний лубрикант на водній основі зі смаком полуниці Kama Sutra Strawberry dreams 150 мл вже сьогодні в нашому інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Також запрошуємо вас ознайомитися з усім асортиментом Категорії - Оральні змащування!

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям оральні змазки   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

У оральних лубрикантів просте завдання – зробити секс більш комфортним та емоційним. Для цього в мастила можуть додаватися спеціальні компоненти, які зроблять оральний секс глибшим, але найголовніше - надають йому смаку та запаху. Так ми не тільки маскуємо неприємні смаки та запахи природних секретів, а й асоціюємо секс із чимось неймовірно приємним. Найкраще з цим справляються полуничні лубриканти , які хочеться застосовувати за призначенням ще частіше.

Лубриканти на воді вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Інтимні мастила збуджуючі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Виробник Kama Sutra
Об'єм (мл) 150
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Збудливий
Країна виробник Китай
Смак Полуниця
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на водній основі зі смаком полуниці Kama Sutra Strawberry dreams 150 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу