38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Бодістокінг вініловий з мереживом чорного кольору Noir Handmade Libido модель F298 розмір M

Бодістокінг вініловий з мереживом чорного кольору Noir Handmade Libido модель F298 розмір M

Артикул 12363/F298
Міжнародний розмір: M
3 950 грн
Комбінезон вініловий Libido F298 Noir Handmade, з мереживом, чорний, розмір M

Новий рівень пристрасті та розкоші досягнуто з комбінезоном Libido F298 від Noir Handmade.

Це сексуальне вбрання є майстерно виконаним поєднанням вінілової елегантності та розпусного мережива, створюючи неповторний стиль для справжніх поціновувачів вишуканості.

Виразіть свою індивідуальність із глибоким V-подібним вирізом спереду та ззаду, обрамленим багатим еластичним мереживом.

Вініловий ефект надає зухвалості, а фасон штанів підкреслює вашу фігуру, створюючи ідеальний баланс між пристрастю та елегантністю.

Особливу увагу привертає інтимна зона з функціональною блискавкою, що надає вишуканого акценту та відкриває можливість найсміливіших експериментів.

Комбінезон доповнений чокером і ланцюжком із чорних перлів, які можна пристебнути до низу вирізу, створюючи грайливий та спокусливий образ.

Комбінезон Libido F298 стане невід'ємною частиною вашого гардеробу, надаючи вам впевненості та сили у втіленні ваших найсміливіших фантазій.

Неперевершений сексуальний образ, що привертає увагу та залишає незабутнє враження – ось що пропонує комбінезон від Noir Handmade.

Втілить свої найзаповітніші бажання з цим вишуканим вбранням.

Доповніть його сексуальною білизною.

 

Характеристики:

Матеріал – вініл, поліамід, еластан

Розмір – M


Штрихкод: 5903050112363

У бодістокінгах вдається гармонійно поєднати нижню і верхню частину жіночого тіла, В образі з'являється ще більше таємниці, а значить бажання її розкрити, еротики, пристрасті. Як ніяка інша жіноча білизна, еротичні сітки вміють підкреслити всі переваги жіночої фігури, зробити образ пікантним. Це якраз той самий випадок, коли тіло не тільки не втрачає своєї природної привабливості, а й стає набагато привабливішим. У бодістокінгу жінка автоматично стає експертом у сфері спокуси.

Виробник Noir Handmade
Міжнародний розмір M
Вид виробу Бодістокінг
Матеріал Вініл
Стать Жіночий
Країна виробник Польща
Колір Чорний
Категорія сексшопу Бодістокінги
Залишіть свій відгук на Бодістокінг вініловий з мереживом чорного кольору Noir Handmade Libido модель F298 розмір M напишіть відгук
Супутні товари
Бодістокінги