38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Бодістокінг напівпрозорий із блискавкою чорного кольору Noir Handmade Ego F315 розмір S

Бодістокінг напівпрозорий із блискавкою чорного кольору Noir Handmade Ego F315 розмір S

Артикул 13377 /F315.00001
Міжнародний розмір: S
3 550 грн
Комбінезон напівпрозорий Ego F315 Noir Handmade, з блискавкою, чорний, розмір S

Пориньте у світ спокуси з комбінезоном Ego F315 від Noir Handmade – неймовірним поєднанням пристрасті та стилю. Ця сукня обіцяє вам не тільки вечір, повний хвилюючих вражень, а й унікальний стиль, який виділить вас із натовпу. Прозорий бодістокінг, прикрашений витонченими квітковими візерунками як художня картина, покликаний наголосити на вашій сексуальності. Дві блискавки, що віртуозно вплетені у дизайн, дозволяють регулювати глибину декольте та оголювати інтимну зону для моментів близькості. Комбінезон облягає фігуру, відзначаючи її чудові вигини. Симетричний верх із глибоким вирізом на плечах гармонійно поєднується, створюючи загадкову гру форм. Широкий комір-чокер, як чуттєве кольє, надає стилю та завершує образ. Цей одяг просякнутий чуттєвим шармом, який зробить вас спокусливим та неповторним. Довірте свою сексуальність комбінезону Ego F315 – і ваші ночі стануть чарівними пригодами стилю та пристрасті. Доповніть його сексуальною білизною.


Характеристики: Матеріал – поліамід, еластан

У бодістокінгах вдається гармонійно поєднати нижню і верхню частину жіночого тіла, В образі з'являється ще більше таємниці, а значить бажання її розкрити, еротики, пристрасті. Як ніяка інша жіноча білизна, еротичні боді сітки вміють підкреслити всі переваги жіночої фігури, зробити образ пікантним. Це якраз той самий випадок, коли тіло не тільки не втрачає своєї природної привабливості, а й стає набагато привабливішим. У бодістокінгу жінка автоматично стає експертом у сфері спокуси.

Виробник Noir Handmade
Міжнародний розмір S
Вид виробу Бодістокінг
Стать Жіночий
Матеріал Поліамід
Країна виробник Польща
Колір Чорний
Категорія сексшопу Бодістокінги
Залишіть свій відгук на Бодістокінг напівпрозорий із блискавкою чорного кольору Noir Handmade Ego F315 розмір S напишіть відгук
Супутні товари
Бодістокінги