38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Бодістокінг з імітацією панчох та відкритими грудьми та інтимною зоною Foxshow Music Legs розмір Оne size

Бодістокінг з імітацією панчох та відкритими грудьми та інтимною зоною Foxshow Music Legs розмір Оne size

Артикул 1615-BLACK
995 грн
845 грн
Відчуйте себе сексуальною та спокусливою у цьому гарному комбінезоні з колекції Music Legs. Комбінезон має елегантний вигляд завдяки облягаючій тканині з квітковим малюнком та стильному комплекту з підв'язками. Панчохи для тіла забезпечені відкритими чашками та відкритою промежиною. Таким чином, ваша інтимна зона залишається доступною і вам не потрібно знімати комбінезон. Звичайно, ви також можете носити його у поєднанні із сексуальними стрінгами або трусиками для створення завершеного образу.

У бодістокінгах вдається гармонійно поєднати нижню і верхню частину жіночого тіла, В образі з'являється ще більше таємниці, а значить бажання її розкрити, еротики, пристрасті. Як ніяка інша жіноча білизна, еротичні боді сітки вміють підкреслити всі переваги жіночої фігури, зробити образ пікантним. Це якраз той самий випадок, коли тіло не тільки не втрачає своєї природної привабливості, а й стає набагато привабливішим. У бодістокінгу жінка автоматично стає експертом у сфері спокуси.

Виробник Music Legs
Міжнародний розмір One size
Вид виробу Бодістокінг
Країна виробник Великобританія
Стать Жіночий
Матеріал Нейлон
Колір Чорний
Категорія сексшопу Бодістокінги
Залишіть свій відгук на Бодістокінг з імітацією панчох та відкритими грудьми та інтимною зоною Foxshow Music Legs розмір Оne size напишіть відгук
Супутні товари
Бодістокінги