38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Духи з феромонами для жінок Foxshow Love Desire Gold 100 мл

Духи з феромонами для жінок Foxshow Love Desire Gold 100 мл

Артикул 17-00033
2 350 грн
1 997 грн
Увага! Даний товар відправляється при повній передоплаті!

УВАГА! Цей товар надсилається за повною передоплатою!

Духи з феромонами Love Desire GOLD для жінок 100 мл

Love & Desire – це серія незвичайних феромонів, які є на ринку вже більше 10 років. У 2016 році було представлено преміальну версію феромонів – Love & Desire Gold. Вся серія феромонів складається з чоловічої та жіночої версій. Кожен з них має свою преміальну версію: Love & Desire Gold та три об'єми Love & Desire: 100 мл, 50 мл та 15 мл.

Всі продукти серії «Сексуальне здоров'я» були відзначені не лише широким колом фахівців, які займаються питаннями БАД для інтимної гігієни, але отримали високу оцінку та удостоєні Лавра споживача. , отримавши звання "Відкриття року", що підтверджує задоволеність клієнтів від використання продуктів серії Sexual Health Series, зокрема Love&

Love&Desire – це продукт найвищої якості. Love&Desire був номінований на престижну премію EROtrendy Consumer Award у категорії «Найкращий продукт». Номінація – це визнання та висока оцінка товару споживачами. Номінації та величезна популярність Love&Desire роблять їх ароматичними феромонами, що найбільше продаються в Польщі.

Таку формулу важко знайти над ринком. Тільки ці феромони Love & Desire містять чотирикомпонентну унікальну комбінацію інгредієнтів.

Андростенол

Він виробляється у період статевого дозрівання і дуже сильний ефект. Його рівень зазвичай вищий у домінуючих жінок. Він впливає на збудження привабливості у чоловіків, а також інших жінок та має соціальне значення у встановленні контактів та підтримці групової згуртованості. Особливо чутливі до його запаху чоловіки віком від 20 до 50 років.

Androstenone
Це аромат, створений переважно домінуючими жінками. Цей запах сигналізує про силу серед особин однієї статі. Його використовують жінки, щоб залучити чоловіків та викликати у них інтерес. Жінки, що у умовах високої конкуренції, мають значно вищий рівень концентрації цього феромону. Андростенон також слід використовувати, якщо ви хочете викликати більшу повагу та домінування. Використання андростенону у Love&Desire особливо впливає на успіх чоловіків.

Андростерон

Це найжіночий з усіх інгредієнтів. Викликає ефект домінування, але впливає ефект агресії, скоріше створюючи ауру захищеності. Зазвичай проявляється у спокійних самок типу Альфа.

Андростадієнон
«Феромон кохання», що впливає на зміну настрою у чоловіків. Багато досліджень цього феромону показують, що він дуже впливає на мозкову активність чоловіків. Про це свідчить підвищення уваги, пізнання, покращення настрою.

Дія кожного з цих феромонів підтверджена науковими дослідженнями та вже широко відома.

Як пахне Love&Desire:

Це сексуальний фруктово-квітковий аромат для напористих, незалежних жінок, які знають чого хочуть, і не вагаючись домагаються цього. Це дуже жіночий аромат: чуттєвий, витончений, сильний, гарячий та зухвалий. Вона провокує і заворожує, викликає багато плутанини в умах чоловіків, багато робить, крім одного – вона не байдужа.
Аромат Love & Desire складається з наступних ароматних нот:

чорна смородина, груша, італійський клементин, апельсин, квітка імбиру, насіння гібіскуса, фрезія, каліфорнійський кедр та ваніль.

Виробник BOSS SERIES
Об'єм (мл) 100
Країна виробник Великобританія
Стать Жіночий
Аромат Квітково-фруктовий
Форма випуску Парфуми
Категорія сексшопу Духи з феромонами для жінок
Залишіть свій відгук на Духи з феромонами для жінок Foxshow Love Desire Gold 100 мл напишіть відгук
Супутні товари
Духи з феромонами для жінок