38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Презерватив поліізопреновий безлатексний ребристий LifeStyles Healthcare Skyn intense feel 1 штука

Презерватив поліізопреновий безлатексний ребристий LifeStyles Healthcare Skyn intense feel 1 штука

Артикул LFS-0030855
58 грн
52 грн
Виробник Skyn зробив все можливе, щоб знайти ідеальний баланс між захистом та ефектом справжніх дотиків. Презервативи Intense Feel виготовлені за новою системою із високотехнологічного матеріалу. Він має найтоншу структуру, яка не програє за товщиною звичним латексним виробам. Завдяки цьому ви можете насолодитися кожною секундою інтимного процесу, повністю забувши про можливі перешкоди. Особливості Skyn Intense Feel – презервативи виготовлені без використання латексу; - мають номінальну ширину 53 мм; - пройшли випробування високими навантаженнями, щоб уникнути пошкоджень; - немає запаху латексу та добре підходять тим, хто має алергію на цей матеріал.

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Немає жодної причини, щоб залишатися незахищеними при алергії на латекс. Але гіпоалергенність – не єдина перевага, яку мають поліізопренові презервативи . Вони надзвичайно міцні, тому захищають вас навіть під час тривалих статевих актів із екстремальними навантаженнями. Що стосується товщини їх стінок, то вона мало чим відрізняється від товщини стінок латексних кондомів, а значить ви маєте всі шанси отримати максимальне задоволення.

Як помиляються ті, хто вважає, що презерватив може позбавити їхньої повноти відчуттів під час статевого акту. Повірте, ви не тільки будете надійно захищені, але й зможете відчути неймовірно яскраві відчуття. Ребристі презервативи створені саме для цього. Вони мають мінімально можливу товщину, що дозволяє зберегти реалістичність відчуттів жінці та текстуру, яка надає додаткову стимуляцію на стінки піхви.

Латексні презервативи – найнадійніший і найпоширеніший вид бар'єрних контрацептивів. Але й вони бувають різними. Skyn презервативи – яскравий приклад еволюції цього засобу захисту. Це все ті ж латексні кондоми, які дозволяють зберегти реалістичність відчуттів і надійно захищають нас від неприємностей, але вони практично не містять алергенів. Досягти цього вдалося за рахунок багатоетапної обробки природного латексу, завдяки якій кінцевий продукт стає безпечним.

Виробник SKYN
Кількість швидкостей вібрації 1
Кількість в упаковці 1 (шт.)
Матеріал Поліізопрен
Текстура Ребриста
Країна виробник Тайланд
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презерватив поліізопреновий безлатексний ребристий LifeStyles Healthcare Skyn intense feel 1 штука напишіть відгук
Презервативи