38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Таблетки для збільшення грудей Sexual Health Series Perfect Bust 90 капсул

Таблетки для збільшення грудей Sexual Health Series Perfect Bust 90 капсул

Артикул 17-00040
2 250 грн
1 912 грн
Немає в наявності
Таблетки для збільшення грудей Perfect Bust, 90 капсул

Perfect Bust 90 tab – природний спосіб збільшити груди.
ІНТЕНСИВНА ПРОЦЕДУРА - Великі та пружні груди

Perfect Bust Трав'яна формула для ваших грудей

Perfect Bust - це натуральна, сучасна та надзвичайно ефективна програма добавок, яка допомагає зміцнити, сформувати та збільшити бюст.


Призначений для жінок, які дбають про повну форму та пружність своїх грудей. Настійно рекомендується для шкіри з нестачею еластичності, після вагітності та процедур для схуднення, а також за перших ознак в'ялості шкіри.


Рецепт Perfect Bust – поєднання класичних ботанічних знань з останніми відкриттями у косметології, дієтології та фізіології людини. Завдяки блискучому трав'яному рецепту Perfect Bust допомагає зміцнити та підняти бюст, а також покращити зовнішній вигляд шкіри та декольте.


Perfect Bust сприяє стимуляції росту тканин молочної залози, роблячи її повнішою, красивішою та еластичнішою. Вони мають зміцнюючу та зволожуючу дію на шкіру. Вони забезпечують поживні речовини, необхідні підтримки екстраординарного метаболізму сполучної тканини і зв'язок, підтримують груди, що відновлює їх еластичність і дає ефект повніших і пружних грудей.


Вони природно підтримують процес синтезу колагену в шкірі, що сприяє запобіганню млявості шкіри та втраті еластичності. Perfect Bust додатково заповнює дефіцит важливих поживних речовин у раціоні, надаючи комплексний вплив на весь організм.


Завдяки формулі на основі рослинних екстрактів він сильний і ефективний у дії, але водночас ніжний для тіла. Це безпечна та клінічно доведена харчова добавка, що містить найбільш ефективні рослинні екстракти.


Основними інгредієнтами добавки є екстракти фенхелю, плодів сереноа та насіння пажитника, кореня дягиля китайського, плодів хмарочоса та перцю, що містять значну кількість повністю натуральних рослинних речовин, включаючи фітоестрогени, вітаміни, ефірні олії.


Активні рослинні сполуки, що містяться в Perfect Bust: підтримують процес накопичення ліпідів в адипоцитах, позитивно впливають на еластичність та пружність шкіри, підтримують синтез колагену в шкірі, що допомагає запобігти в'ялості шкіри завдяки природним антиоксидантам, посилюють захист від вільних радиків. відповідає за процеси старіння, глибоко живить та зміцнює шкіру грудей, інтенсивно зволожує, зміцнює та розгладжує епідерміс.


Тим не менш, ми рекомендуємо його використовувати, якщо: ви піклуєтеся про свою красу ви худнеєте ви хочете додати пружності ваших грудей ви вважаєте, що ваші груди повинна бути більше, шкіра в зоні декольте сухі і втомлені ваші груди обвисли через вагітність або віку ви часто відчуваєте втому і слабкість, ви живете в стані стресу ви їсте нерегулярно ви дотримуєтеся дієти з низьким вмістом мінералів збільшення грудей без операції!


Якщо вас не влаштовує ваша природна форма, то, напевно, ви коли-небудь замислювалися про можливу пластичну операцію. Про це багато говорять у пресі та на телебаченні, але ніхто не згадує про наслідки такого способу збільшення грудей.


Як і будь-яка хірургічна процедура, вона залишає шрами та ефект іноді не постійний. Через деякий час силіконові вставки необхідно замінити на нові, тому при вирішенні питання про процедуру необхідно враховувати, що це не остання дорога операція у вашому житті.


Крім того, іноді доводиться чути, що деталі, які використовуються у процедурах збільшення грудей, небезпечні. Вони мають ризик раку молочної залози чи інших ускладнень. Багато жінок після збільшення грудей скаржаться на пов'язані з цим ускладнення (такі як: мастит, рубці, що не гояться, розрив силіконового мішка, післяопераційні ускладнення).


Замість того, щоб ризикувати, слід спробувати альтернативні методи, які можуть принести покращені та більш стійкі результати. Інноваційний догляд Perfect Bust Активні рослинні компоненти, ретельно підібрані формули, косметика, що підтримує жіночність, – справжнє мистецтво.

Виробник Sexual Health Series
Стать Жіночий
Країна виробник Польща
Форма випуску Таблетки
Категорія сексшопу Збуджуючі таблетки для жінок
Залишіть свій відгук на Таблетки для збільшення грудей Sexual Health Series Perfect Bust 90 капсул напишіть відгук
Супутні товари
Збуджуючі таблетки для жінок