38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Туалетна вода з феромонами для жінок Sexual Attraction Feromony for Women, 15 ml

Туалетна вода з феромонами для жінок Sexual Attraction Feromony for Women, 15 ml

Артикул 1700030
584 грн
554 грн
Увага! Даний товар відправляється при повній передоплаті!

УВАГА! Цей товар надсилається за повною передоплатою!

Завдяки дуже інтенсивної концентрації і ретельно підібраному складу феромони викликають сильний сексуальний потяг . Аромат залишається на шкірі майже стільки ж, скільки і феромони, що містяться в ньому. Це дуже ефективно.
Просто використовуйте невелику кількість, щоб відчути величезну різницю. Легко заховати, легко вийняти-непомітна пляшечка завжди під рукою . Ви можете використовувати їх, коли Вам потрібно!
Sexual Attraction - інтригуючий, свіжий, жіночний аромат з характерною фруктовою, сексуальною нотою. Він тонко збуджує почуття, створюючи приємну атмосферу еротичного збудження . Завдяки цьому аромату ви на власній шкурі відчуєте, що світ може стати тим, про що Ви мрієте.
Альфа Андростенол (5α-андрост-16-ен-3α-ол) - феромон популярності відповідає за харизму і популярність. Саме він створює навколо вас дружню атмосферу . Він також посилає сигнали про хороше здоров'я, плодючості і сексуальної привабливості. Цей же феромон відповідає за позитивні емоції . Інші люди знаходять вас дуже привабливим і більш відкриті для контактів з вами.
Бета-андростенол - феромон тяжіння. За хімічним складом це з'єднання майже ідентично альфа-андростенолу, але має інше завдання: сприяє спілкуванню на більш глибокому рівні. Він допомагає залучити людей протилежної статі і, незалежно від статі, викликає почуття глибокої доброти і комфорту один з одним. Завдяки йому іноді може скластися враження, що ми знаємо людину, з якою тільки що познайомилися, вже багато років.
Андростенон (5а-андростану-3а-ол-17-он) - феромон лідера і статі. Цей феромон зустрічається як у жінок, так і у чоловіків. Жінки з високою концентрацією цього феромону завжди знаходяться в центрі уваги і сприймаються як вселяють страх і респектабельні люди. Вони легко завойовують увагу і симпатію оточення. Цей феромон також викликає посилення сексуальної напруги навколо вас .  Воно часто пов'язане з бажанням і враховується при виборі партнера.
Эстратетраенол (эстра-1, 3,5(10), 16-тетраен-3-ол) - феромон жіночності і спокушання абсолютно не має запаху феромон (пов'язаний з естрогеном - жіночим статевим гормоном) створює виключно жіночну і чуттєву ауру. Він дивним чином активує мозок: стимулює тягу у чоловіків . Завдяки йому ви» пом'якшите " навколишнє оточення. Цей феромон надає заспокійливу дію на чоловіків і викликає у них бажання обійняти і захистити вас.
Використовуйте феромони сексуального потягу, як Ваші улюблені парфуми. Просто розпиліть їх на такі місця, як зап'ястя, складку шиї або куди завгодно.
Feromony Sexual Attraction - це феромони для особливих завдань. Це найбільш концентровані феромони, розроблені і приготовані в лабораторіях Європейського Союзу.

Тип аромату: свіжий-фруктовий.
Оббивши: 15 ml.
Вміст феромонів в Love Desire для жінок 15 мл:
Альфа Андростенол: 1 мг
Бета-андростенол: 10,8 мг
Андростерон: 1,6 мг
Эстратетраенол: 8,2 мг
Загальний вміст феромонів: 21,6 мг
Сумарна концентрація феромонів: 0,22 мг / л



Виробник Love & Desire
Об'єм (мл) 15
Стать Жіночий
Країна виробник Польща
Категорія сексшопу Духи з феромонами для жінок
Залишіть свій відгук на Туалетна вода з феромонами для жінок Sexual Attraction Feromony for Women, 15 ml напишіть відгук
Супутні товари
Духи з феромонами для жінок