38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Туалетна вода з феромонами для чоловіків Sexual Attraction 15 мл

Туалетна вода з феромонами для чоловіків Sexual Attraction 15 мл

Артикул 1700031
584 грн
554 грн
Увага! Даний товар відправляється при повній передоплаті!

УВАГА! Цей товар надсилається за повною передоплатою!

Sexual Attraction Feromony - сильні феромони, які зроблять вас чоловіком, бажаним серед жінок і домінантним серед чоловіків.
Це можливо завдяки феромонам, що містяться в наших парфумах: Альфа-андростенол (5α-андрост-16-ен-3α-ол), Бета-андростенол, Альфа-андростенон ( 5а-андростан-3А-ол, 17 - він) і Андростадієнон (Андроста-4-16-дієн-3-він). Саме завдяки цим хімічним речовинам ви можете поліпшити своє життя так, як раніше і не мріяли.
Альфа-андростенол (5α-андрост-16-ен-3α-ол) - феромон популярності
Він відповідає за харизму і популярність . Саме він створює навколо вас дружню ауру. Він також посилає хімічні сигнали, що свідчать про ваше здоров'я, плодючості і сексуальної привабливості. Завдяки йому інші люди будуть бачити вас більш привабливим і відкритим.
Бета-андростенол - феромон тяжіння
Хімічно це з'єднання майже ідентично Альфа-Андростенолу, але має дещо іншу дію: сприяє спілкуванню на більш глибокому рівні. Полегшує залучення до себе людей протилежної статі , і незалежно від статі викликає почуття глибокої доброти і симпатії. Саме він створює враження, що Ви знаєте людину, з яким тільки що познайомилися, багато років. Завдяки йому жінка буде відчувати себе з вами в безпеці.
Андростенон (5а-андростану-3а-ол-17-он) - феромон лідера
Це феромон, виявлений як у чоловіків, так і у жінок. Чоловіки, які мають високу концентрацію цього феромону в організмі, завжди знаходяться в центрі уваги, їх сприймають як лідерів, що викликають захоплення, повагу і увагу з боку оточення – так званих альфа-самців. Цей феромон створює вібрації, що посилюють сексуальну напругу. Воно часто пов'язане з бажанням і враховується при виборі партнера. Ця хімічна сполука також створює ауру безпеки та надійності.
Андростадієнон (Андроста-4-16-дієн-3-він) - любовний феромон
Андростадієнон-феромон, що впливає на мозкову діяльність у жінок. Він може використовуватися чоловіками, щоб спонукати жінок ЗУСТРІТИСЯ або встановити хороший контакт з особою тієї ж статі. Одним з найбільш чудових його властивостей є поліпшення настрою людей у вашій компанії, а у жінок він зменшує симптоми передменструального напруги (!). Його дія проявляється в посиленні почуття близькості і комфорту, а також в посиленні почуття турботи. Його називають "феромоном любові" через почуттів і реакцій, які він викликає у жінок.
Використовуйте Sexual Attraction Feromony, як Ваші улюблені парфуми. Просто розпиліть їх на такі місця, як зап'ястя, складку шиї або куди завгодно.
Sexual Attraction-це феромони для особливих завдань. Це найбільш концентровані феромони, розроблені і приготовані в лабораторіях Європейського Союзу.

Тип аромату: свіжий.
Оббивши: 15 ml.

Зміст феромонів в Sexual Attraction Feromony for men 15ml:
Андростенол: 2,4 мг
Андростенон: 0,7 мг
Андростерон: 0,8 мг
Андростадіенон: 1,2 мг
Загальний вміст феромонів: 5,1 мг
Загальна концентрація феромонів: 0,34 мг / л.

 



Виробник Love & Desire
Об'єм (мл) 15
Країна виробник Польща
Аромат Свіжий
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Духи з феромонами для чоловіків
Залишіть свій відгук на Туалетна вода з феромонами для чоловіків Sexual Attraction 15 мл напишіть відгук
Супутні товари
Духи з феромонами для чоловіків