38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Презервативи ультратонкі з поліуретану прозорого кольору Sagami 1шт

Презервативи ультратонкі з поліуретану прозорого кольору Sagami 1шт

Артикул 19023
230 грн

Справжні рекордсмени! Виконані з поліуретану, ці презервативи вважаються на порядок міцнішими за звичайні латексні і до всього цього - виключають алергію на латекс, що теплопровідність поліуретану. , ніж у латексу.Легкі, непомітні і зі зручним способом надягання, ці презервативи повинні оселитися в кишені кожного чоловіка. Мастило: силіконове масло Номінальна товщина стінки - 0,02 мм (20 мікрон).



Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Презервативи поліуретан потрібні не тільки тим, хто має алергію на латекс. Ця їхня важлива перевага чудово співіснує з іншими. Наприклад, вони не мають характерного «гумового» запаху – погодьтеся, важлива особливість для тих, у кого органи нюху беруть участь у процесі кохання. Крім того, за рахунок виключно гладкої поверхні такі кондоми дозволяють навіть перебуваючи під захистом, зберегти реалістичність відчуттів.

Латексні презервативи – найпоширеніші засоби контрацепції, які дешеві та забезпечують високий рівень захисту. Їхні основні конкуренти, які забезпечують не менший рівень захисту, але мають додаткові переваги, -  це поліуретанові кондоми. На відміну від латексних, вони є гіпоалергенними і можуть мати меншу товщину, що робить відчуття чоловіка більш реалістичними. На нашому ринку цю категорію контрацептивів представляють японські Сагамі презервативи .

Виробник Sagami
Матеріал Поліуретан
Вид виробу Презерватив
Колір Прозорий
Стать Чоловічий
Країна виробник Японія
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презервативи ультратонкі з поліуретану прозорого кольору Sagami 1шт напишіть відгук
Презервативи