38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Капсули для підвищення потенції та сексуальної активності Boss series 40 капсул

Капсули для підвищення потенції та сексуальної активності Boss series 40 капсул

Артикул 2-00226
1 595 грн
1 355 грн
Немає в наявності
CoolMann Тістобуст
Опис:
Унікальний CoolMann Testoboost містить збалансований склад інгредієнтів, спеціально відібраних для зміцнення чоловічого здоров'я. Tribulus Terrestris підтримує, серед іншого, кровопостачання, що може позитивно вплинути на кровообіг статевого члена. Крім того, CoolMann Testoboost містить різні активні інгредієнти, що стимулюють статевий потяг.

Функції:

- Tribulus Terrestris підтримує здоров'я репродуктивних органів
   – Tribulus Terrestris підтримує сексуальну активність.
- Зі пальметто корисний для простати.
 

Рекомендоване використання:
Приймати раз на день по 2 таблетки, запиваючи достатньою кількістю води. Не приймайте більше 2 таблеток протягом 24 годин. Не перевищуйте добову порцію, що рекомендується.

 

Як це працює:
Рослина Tribulus Terrestris росте в основному в теплих та тропічних регіонах по всьому світу. Tribulus Terrestris вже багато років використовується в Азії та Болгарії для різних цілей. Tribulus Terrestris сприятиме підвищенню рівня тестостерону в організмі за рахунок збільшення ЛГ (лютеїнізуючого гормону), що може сприяти підвищенню потенції та лібідо. Сибірський женьшень підтримує імунну систему та сприяє збільшенню енергії та витривалості. L-аргінін – це амінокислота, яка допомагає підтримувати здоровий кровообіг та позитивно впливає на сперматогенез. Муіра Пуама - одна з тих трав, яка також відома як трава потенції, але широко відома як Муіра Пуама. Ця трава родом з регіону Амазонки і позитивно вплине на лібідо. Saw Palmetto - це трава, яка, як відомо, позитивно впливає на функціонування простати. Кальцій важливий підтримки нормальної функції м'язів і нервів.


Інгредієнти:
Склад на 2 таблетки: елеутерокок колючий (елеутерокок колючий) 400 мг; 210 мг кальцію (карбонат кальцію) (26% RDA*); наповнювач: E460; 200 мг L-аргініну; 150 мг Муіра пуаму (ptychopetalum olacoides); антистежувальний агент: E570; 100 мг Saw Palmetto (Serenoa repens); 100 мг Tribulus terrestris, наповнювач: E466; покриваючі агенти: гідроксипропілметилцелюлоза; Антистечі: E470b, E551. *RDA = добова доза, що рекомендується.

Кількість:
40 пігулок

Виробник BOSS SERIES
Форма випуску Капсули
Додатковий ефект Підвищення потенції
Країна виробник Польща
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Таблетки для потенції
Залишіть свій відгук на Капсули для підвищення потенції та сексуальної активності Boss series 40 капсул напишіть відгук
Супутні товари
Таблетки для потенції