38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вагінальний лубрикант з ароматом шоколаду на водній основі Personal Lubricant Boss of Toys 100 ml

Вагінальний лубрикант з ароматом шоколаду на водній основі Personal Lubricant Boss of Toys 100 ml

Артикул 200104
232 грн
221 грн
Немає в наявності

Вагінальний змазувач з ароматом шоколаду на водній основі Personal Lubricant Boss of Toys 100 мл

Дозвольте собі насолодитися незвичайними відчуттями завдяки вагінальному змазувачу Boss of Toys! Об'єм 100 мл забезпечить тривалий комфорт та задоволення від використання, а апетитний аромат шоколаду додасть гостроти емоціям. Продукт виготовлений у Нідерландах - країні, відомій своїми якісними інтим-товарами. Завдяки водній основі змазувача досягається ефект неперевершеного збудження та зволоження.

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Aroma (Flavor), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Переваги

  • Бренд BOSS of TOYS - гарантія найвищої якості та безпеки для вашого тіла.
  • Виготовлений у Нідерландах - якість продукції підтверджена високими стандартами європейського ринку.
  • Об'єм у 100 мл забезпечує тривалість використання, а зручна упаковка дозволяє брати змазувач з собою на будь-які пригоди!
  • Водна основа забезпечує ідеальне ковзання без відчуття липкості. Вона не псує текстильні вироби та легко змивається водою.
  • Дії Personal Lubricant Boss of Toys спрямовані на збудження та зволоження, роблячи кожне проникнення надзвичайно комфортним.

Застосування

Нанесіть невелику кількість засобу на бажані зони або поверхню іграшки перед використанням. У разі необхідності використовуйте більше продукту.

Не відкладайте отримання яскравих емоцій - замовляйте Personal Lubricant Boss of Toys 100 мл в інтернет-магазині TALLA. І ознайомтеся з усім асортиментом категорії "Оральні змазки", щоб збагатити свій інтимний досвід новими відчуттями!



Інтимні гелі для вагінального сексу збалансовані за складом. Їхнє основне завдання – комфорт та безпека під час статевих зносин, але не менш важливо зберегти мікрофлору у піхві. Тому вагінальні лубриканти найчастіше не є взаємозамінними з іншими типами лубрикантів. Крім цього, вони повинні бути сумісні з латексними виробами та іграшками, які застосовуються на етапі прелюдії або під час статевого акту.

Виробник BOSS of TOYS
Об'єм (мл) 100
Основа Водна
Додатковий ефект Збудливий, Зволоження
Країна виробник Нідерланди
Смак Шоколад
Категорія сексшопу Вагінальні лубриканти для сексу
Залишіть свій відгук на Вагінальний лубрикант з ароматом шоколаду на водній основі Personal Lubricant Boss of Toys 100 ml напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні лубриканти для сексу