38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Затискачі на соски з помпонами чорного кольору DS Fetish Nipple clamps metal poliester

Затискачі на соски з помпонами чорного кольору DS Fetish Nipple clamps metal poliester

Артикул 202400082
Колір: Чорний
450 грн
382 грн
Немає в наявності
Лінія створена для любителів найінтенсивніших і темніших задоволень,
Стискайте соски якомога міцніше із затискачами DS Fetish. З їхньою допомогою не тільки відчуття стрімко злетять, а й Ваша сексуальність буде підкреслена неймовірно яскраво.

Затискачі для сосків мають спеціальну систему фіксації, завдяки якій відрегулювати рівень тиску неймовірно просто. Так як на кінчиках затискачів розташовані пом'якшувальні насадки, навіть за найвищого ступеня стиснення відчуття будуть дійсно приємними.

Щоб досягти вершин задоволення під час використання затискачів для сосків, можна використовувати спеціальні стимулюючі засоби для грудей.

Прищіпки для сосків та клітору – це інтимні аксесуари, які мають подвійне призначення. Вони служать не лише пікантною прикрасою, а й девайсом, що дозволяє балансувати на межі дискомфорту та задоволення. Затискачі не тільки створюють контраст для майбутньої насолоди, але й покращують кровообіг у сосках та кліторі, які у свою чергу є потужними ерогенними зонами. Все це у комплексі створює передумови для яскравого та чуттєвого сексу.

Виробник DS Fetish
Стать Жіночий
Тип інтимної іграшки Затискачі для сосків
Країна виробник Китай
Матеріал Метал, Поліестер
Колір Чорний
Категорія сексшопу Затискачі для сосків і клітора
Залишіть свій відгук на Затискачі на соски з помпонами чорного кольору DS Fetish Nipple clamps metal poliester напишіть відгук
Супутні товари
Затискачі для сосків і клітора