38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вагінальні кульки для тренування м'язів Amor Gym Balls

Вагінальні кульки для тренування м'язів Amor Gym Balls

Артикул 20274
Колір: Блакитний
Діаметр: 37
320 грн
Немає в наявності

Вагінальні кульки Amor Gym Balls підійдуть для тренувань інтимних м'язів. Прекрасна якість і демократична ціна допоможуть швидко визначитися з вибором. Тренування з кульками Amor Gym Balls дозволяють зміцнити м'язи тазового дна, поліпшити сексуальне життя і вирішити Післяпологові проблеми. Крім того, вправи Кегеля — відмінний спосіб підтримувати внутрішні м'язи в тонусі навіть при сидячому способі життя.

Кульки Amor Gym Balls виконані з високоякісного медичного силікону. Тренажер має зміщений центр, тому створює вібрацію під час руху, викликає мимовільне скорочення м'язів піхви, за рахунок цього м'язи піхви природним чином зміцнюються.

Вагінальні кульки Amor Gym Balls це досконалий інструмент жіночого фітнесу і задоволення, кульками зручно і комфортно користуватися, а після заняття легко очищати водою або дезинфікуючим засобом для інтим іграшка. Тренажер упакований в індивідуальну коробку, всередині є інструкція російською та українською мовами.

Довжина 9,5 см, Довжина однієї Кульки 4,5 см, діаметр кульки 3,7 см, Матеріал силікон з силіконовою ниткою. 



Багатофункціональність - одна з основних переваг, які мають кульки для піхви . Відомі також як кульки Кегеля, вони є одночасно секс-іграшкою та ефективним тренажером, який підвищує тонус інтимних м'язів, надаючи позитивний вплив на жіноче здоров'я та сексуальну сферу. Розмір та вага куль підбирається індивідуально, тому для кожної жінки існують свої вагінальні кульки.

Виробник Amor
Діаметр 37
Довжина 95
Колір Блакитний
Тип вібратора Вагінальний
Стать Жіночий
Країна виробник Німеччина
Матеріал Силікон
Категорія сексшопу Вагінальні кульки
Залишіть свій відгук на Вагінальні кульки для тренування м'язів Amor Gym Balls напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні кульки