38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібромасажер-яйце колір бірюзовий

Вібромасажер-яйце колір бірюзовий

Артикул 2041-7
1 166 грн
1 049 грн
Немає в наявності

Вагінальне віброяйце "LiLi" виготовлено з високоякісного силікону, не містить фталатів і безпечне для людини, має soft Touch покриття. Віброяйце має анатомічно правильний розмір, в довжину 9 см,а в діаметрі 2.7 см, при цьому вага становить 59 грам, зовні віброяйце має грані для додаткової стимуляції. Зарядка здійснюється за допомогою йде в комплекті usb кабелю, час зарядки становить 90 хвилин, а робочий час 50 хвилин. У віброяйце встановлено 9 режимів вібрації, і в комплекті йде бездротовий пульт управління, що дасть можливість не тільки самостійно насолоджуватися процесом, але і так само можете передати пульт вашому партнерові і втілити будь-які фантазії. Вібромасажер захищений від проникнення пилу і вологи, що дозволяє його мити в проточній воді або навіть використовувати його в душі. У комплекті йде usb кабель для зарядки масажера



Віброяйця здатні замінити кілька секс-гаджетів, при цьому незважаючи на універсальність, вони не поступаються їм функціональністю. Форма та характеристики іграшки гарантують отримання всіх відтінків задоволення: від ніжного масажу до інтенсивної стимуляції. Метою для віброяйця можуть бути ерогенні зони не тільки на тілі жінки, а й головка статевого члена, анус чоловіка. Використовуйте їх, щоб посилити дію мастурбаторів, вагінів, вібраторів.

Для багатьох користувачів фактором вибору є наявність у секс-іграшки смарт-функцій. Це не забаганка, а бажання більш повно контролювати процес управління інтимним гаджетом. Спеціально для цих випадків створені вібратори hi-tech , які мають просунуті функції та керуються з програми, встановленої в телефоні. Крім додаткових функцій у вигляді вибору ритмічного малюнка, синхронізації роботи девайсу з музикою тощо, з'являється можливість довірити керування іграшкою партнеру, а це вже захоплююча інтимна гра.

Найголовніше правило в інтимній сфері – відсутність кордонів. Якщо сьогодні у вашому арсеналі є віброяйця, то чому завтра в ньому не можуть з'явитися інші секс іграшки для жінок . Кожна з них має набір характеристик, які роблять її унікальною. Це не тільки спосіб стимуляції та зовнішній вигляд, але й наявність додаткових опцій у вигляді дистанційного керування, смарт-функцій.

Виробник A-Loving
Кількість швидкостей вібрації 11
Довжина 195
Діаметр 45
Колір Бірюзовий
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Водостійкість Ні
Категорія сексшопу Віброяйця
Залишіть свій відгук на Вібромасажер-яйце колір бірюзовий напишіть відгук
Супутні товари
Віброяйця