38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброкуль для стимуляції клітора сріблястого кольору Boss series

Віброкуль для стимуляції клітора сріблястого кольору Boss series

Артикул 22-00017
Колір: Рожевий
850 грн
722 грн
Вібропуля Strong Bullet Vibrator Silver/Pink USB 10 режимів вібрації
Класична іграшка, але в новому дизайні та із застосуванням сучасних технологій.

Його головною особливістю є потужні вібрації, укладені в стильний невеликий корпус, 100% водонепроникні та перезаряджувані через USB.

Вібратор має дуже потужний двигун, що пропонує 10 режимів вібрації.

Напевно, сильніше, ніж більшість вібраторів цього типу доступні на ринку.

Водонепроникний,
Заряджається від USB зі світлодіодним підсвічуванням.
АБС-матеріал
Загальна довжина 7,5 см

Незважаючи на розміри, у питаннях функціональності віброкулі нічим не поступаються повнорозмірним вібраторам. Серед їх основних переваг: невеликі габарити, потужний вібродвигун, можливість дистанційного керування. Іншими словами, ця секс-іграшка може бути завжди з вами, без ризику бути виявленою та ідентифікованою іншими. Її потужності вистачить для швидкого та інтенсивного оргазму, а віддалене управління додасть до ваших інтимних ігор пікантних ситуацій.

Сімейство малогабаритних вібраторів величезне і вібропулі не єдиний їхній представник. Їх дизайн досить одноманітний і для пошуку чогось оригінальнішого рекомендуємо звернути увагу на портативні жіночі вібратори . Це мініатюрні стимулятори, які незважаючи на свої розміри мають потужний функціонал і мають достатню для стимуляції потужність. Щодо форми, то пошук у цій сфері ніколи не закінчиться і до перлин, сердець, бджіл та ін., обов'язково додасться щось нове.

Вібропулі – універсальний секс-гаджет, який підходить для стимуляції будь-яких ерогенних зон. Його універсальність позбавляє секс-іграшку тих унікальних характеристик, які мають вібратори для клітора , дозволяючи приділити головній ерогенній зоні особливу увагу. Кліторальні девайси різноманітні, але матеріали та технології, які у них використані, гарантують індивідуальний підхід у кожному окремому випадку.

Жіночі вібростимулятори багатоликі і сьогодні у великій родині є девайси з різним рівнем реалістичності та функціональністю. Вібропулі скоріше відносяться до універсальних пристроїв, які підходять для стимуляції будь-яких чутливих зон на тілі жінок і чоловіків, і навіть можуть бути частиною інших секс-гаджетів. Інші вібратори найкраще справляються зі стимуляцією певної інтимної зони або їхньої групи, якщо ми маємо справу з мультифункціональними девайсами.

Виробник BOSS SERIES
Кількість швидкостей вібрації 10
Діаметр 15
Довжина 75
Тип елементів живлення USB
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Вибропуля
Стать Жіночий
Тип вібратора Кліторальний
Матеріал Пластик
Країна виробник Польща
Колір Рожевий
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Вибропули
Залишіть свій відгук на Віброкуль для стимуляції клітора сріблястого кольору Boss series напишіть відгук
Супутні товари
Вибропули