38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор масажер POWER WAND з сенсорним управлінням фіолетовий Nomi Tang

Вібратор масажер POWER WAND з сенсорним управлінням фіолетовий Nomi Tang

Артикул 220475
Колір: Фіолетовий
2 589 грн
Немає в наявності

Завдяки своєму зовнішньому вигляду у цієї інтимної іграшки з'явилося багато назв-вібратор magic wand, вібратор чарівна паличка, вібратор мікрофон. Але ж і правда схожий!

Цей стильний, потужний вібратор-масажер з оксамитовим силіконовим покриттям головки оброблений золотими акцентами, які завершують дизайн і створюють розкішний витончений вигляд.

Глибокі вібрації сконцентровані в самій голівці, і на відміну від багатьох аналогів вібромасажерів, не дають віддачі в рукоятку, так, що ви ледь їх відчуваєте і оніміння рук вам не загрожує.

Головка дуже рухлива, легко згинається під різними кутами добираючись до всіх бажаних точок і підходить для стимуляції зовнішніх інтимних зон і глибокого масажу м'язів всього тіла.

Управляється вібратор за допомогою трьох сенсорних кнопок, дотик до яких змінює швидкості і режими вібрацій. Торкнувшись до " плюса "вібрації будуть наростати, торкнувшись до" мінуса " знижуватися. Утримуючи поле з логотипом Nomi Tang, ви вмикаєте або вимикаєте масажер, короткий дотик до логотипу змінює 5 режимів вібрації.

Power Wand від Nomi Tang-бездротовий вібромасажер, який зручно брати з собою в поїздки без прив'язки до розеток, адже його можна заряджати навіть від ноутбука за допомогою USB кабелю, який йде в комплекті.

Як і інші продукти бренду, вібратор масажер Nomi Tang поставляється в красивій подарунковій коробці для зберігання. Так що іграшку можна відразу подарувати.

Для комфортного використання вібратора додайте трохи лубриканта на водній основі.

Перед першим і після кожного використання іграшку важливо промити під проточною водою і обробити спеціальним антибактеріальним спреєм для догляду за секс-іграшками.

  • Надзвичайно потужні вібрації
  • Гнучка головка
  • Управління: сенсорні кнопки
  • 5 режимів і 5 швидкостей вібрацій
  • Стильний дизайн, фіолетовий колір із золотистою обробкою
  • Головка і ручка покриті ніжним, гладким силіконом
  • Перезаряджається
  • 4 години підзарядки, 1,5 години гри
  • Безпроводовий
  • Рівень шуму: 65 дБ

100% водонепроникний
Можна занурювати на глибину до 1го метра

Розмір: 5,3 см х 5,3 см х 29см
Вага: 363 гр

Матеріал:
Силікон, АБС пластик
Без латексу і фталатів

Зміст упаковки:

  • Вібратор Power Wand
  • USB-кабель для підзарядки
  • Інструкція
  • Розкішна подарункова коробка

Гарантія: 1 рік

Виробник: Nomi Tang (Німеччина)



Вібратор мікрофон вселяє довіру з першого знайомства. Він має вмістовний вигляд, досить важкий, тому що виготовлен з надійних матеріалів. Це один з небагатьох вібромасажерів, який використовувався у незалежних дослідженнях щодо можливості досягнення оргазму жінками з аноргазмією. Результати – більше 90% жінок зуміли досягти його, хоча вважали свої проблеми хронічними.

Вібромасажери Ванд – універсальні секс-іграшки, які можуть використовуватися для стимуляції будь-яких ерогенних зон на тілі жінки та чоловіки. Вони універсальні, але не здатні замінити силіконові вібратори , які здатні гранично точно імітувати статевий акт і навіть перевершувати його у відчуттях. Це досягається завдяки матеріалам та технологіям, які дозволяють отримувати задоволення в напівавтоматичному режимі.

Основна концепція яскравого сексу – всьому свій час та місце. Вібромасажери Ванд являють собою універсальні гаджети, які можна використовувати скрізь, але їх розміри позбавляють їхньої мобільності. Тоді на допомогу приходять віброкулі , які мініатюрні, універсальні і можуть бути навіть частиною інших секс-девайсів. Габарити вібропуль дозволяють їх завжди тримати під рукою, а форма та характеристики – використовувати для стимуляції практично будь-яких ерогенних зон.

Виробник Nomi Tang
Діаметр 29
Кількість швидкостей вібрації 5
Довжина 53
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Матеріал Комбінований, Пластик, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Країна виробник Німеччина
Водостійкість Так
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Вібромасажери Ванд для сексу
Залишіть свій відгук на Вібратор масажер POWER WAND з сенсорним управлінням фіолетовий Nomi Tang напишіть відгук
Супутні товари
Вібромасажери Ванд для сексу