38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Кляп кулька в рот із затискачами на соски БДСМ червоно чорного кольору DS Fetish Locking gag with nipple clamps

Кляп кулька в рот із затискачами на соски БДСМ червоно чорного кольору DS Fetish Locking gag with nipple clamps

Артикул 222002054
Колір: Червоний
1 150 грн
977 грн
Відмінний варіант багатофункціонального аксесуара! Пропонуємо купити кляп з силіконовою кулькою та затискачами для сосків, який чудово доповнить ваш бдсм-арсенал.

Якісний кляп, який поєднаний із затискачами для сосків — все, що потрібно для БДСМ-сесії, що запам'ятовується. Кожен рух головою віддаватиметься солодким болем у сосках, так що таке точно не забудеться!

Силіконова кулька досить комфортно відчувається в роті, кляп регулюється за обсягом, а приєднані затискачі на ланцюжках дозволяють регулювати силу дії. Кулька зі 100% силікону, безпечна та гіпоалергенна.

У класичному сексі кляпи в рот бдсм відіграють особливу роль, будучи більше пікантною деталлю, ніж бажанням обмежити партнера. Хоча, як і в БДСМ-практиках, бажання отримати контроль над партнером є і тут. Кляп ускладнює дихання, тому у партнерів виникає вибухонебезпечна суміш із легкої паніки, дискомфорту, задоволення та можливості підкоряти. Це робить секс яскравим та хвилюючим. Це ж є основною причиною популярності кляпів у сексі, незалежно від переваг партнерів.

Виробник DS Fetish
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Кляп
Матеріал Метал, Силікон, штучна шкіра
Колір Червоний
Категорія сексшопу Кляпи для рота для сексу БДСМ
Залишіть свій відгук на Кляп кулька в рот із затискачами на соски БДСМ червоно чорного кольору DS Fetish Locking gag with nipple clamps напишіть відгук
Супутні товари
Кляпи для рота для сексу БДСМ