38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Маска на очі з чорною оборкою та написом Diva рожевого кольору DS Fetish Blindfold Diva rose satin

Маска на очі з чорною оборкою та написом Diva рожевого кольору DS Fetish Blindfold Diva rose satin

Артикул 232131005
230 грн
195 грн
Немає в наявності
Заберіть зір - і всі інші почуття загострюйтесь до краю! Просто неможливо не використовувати таку можливість у сексуальних іграх, тим більше, що досить просто купити маску на очі DS Fetish Blindfold DIVA rose satin. Регульований розмір та м'яка тканина забезпечують максимальний комфорт під час гри.

Влаштуйте своїй партнерці сюрприз: надівши на неї маску, пестити її в найнесподіваніших місцях тими способами, які тільки спадуть вам на думку! Ефект несподіванки разом із максимально загостреними почуттями забезпечують неймовірне задоволення!

Маска із сатину, приємна на дотик. Оснащена зручною гумкою для регулювання розміру. М'яка частина маски забезпечує комфорт та повне прилягання до очей.

Яскраві переживання у сексі залежать від нашого бажання бути креативними. І маски бдсм допомагають реалізувати фантазії у рольових іграх, де ми «проживаємо» певні події, зображаємо тих чи інших персонажів. Це можливість повніше уявити образ, а в БДСМ – приховати обличчя чи обмежити зону видимості нижньому. У найпростішому випадку, за допомогою однієї лише маски ви можете відтворити атмосферу, де буде присутня таємниця, якої так не вистачає у повсякденності.

Виробник DS Fetish
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Вид виробу Маска
Колір Рожевий, Чорний
Матеріал Сатін
Категорія сексшопу БДСМ маски для сексу
Залишіть свій відгук на Маска на очі з чорною оборкою та написом Diva рожевого кольору DS Fetish Blindfold Diva rose satin напишіть відгук
Супутні товари
БДСМ маски для сексу